MENU

Q&A: Hoe werf je klanten? Mijn favoriete lenzen?

Zoals ik eerder al had gezegd op m’n blog, en sommige mensen hebben het al veel langer moeten aanhoren: ik ga meer doen met video en YouTube. Maar nu echt. Het plan is om elke woensdag een video te plaatsen met een fotografietip / fotografiegerelateerde video. Mocht je daar dus geïnteresseerd in zijn, abonneeeeer je!!

In de video van vandaag beantwoord ik 3 vragen die zijn gesteld op Instagram:
Hoe werf je klanten, opdrachten/samenwerkingen? Wat zijn je favoriete lenzen? Heb je fotografie gestudeerd en wat was je anders geworden?

Wat zijn jullie favoriete lenzen om mee te fotograferen en waarom?
Laat het me weten in een reactie!

Heb je wat aan deze video gehad? Doe dan een duimpje omhoog en abonneer voor meer video’s! Elke woensdag om 7 uur post ik een nieuwe video. Enne.. Meer vragen mag je me altijd stellen!

Comments
Comment

CLOSE