MENU

Zó leer je jezelf fotografie aan!

In de video van vandaag geef ik 5 tips om jezelf fotografie aan te leren. Dit is hoe ik het heb gedaan, zonder een fotografiestudie.

Hoe heb jij leren fotograferen of hoe blijf jij je ontwikkelen? Laat het me weten in een reactie!

Heb je wat aan deze video gehad? Doe dan een duimpje omhoog. Volgende week woensdag komt er weer een nieuwe video online. Vergeet je niet te abonneren!

Comments

Zeer goed artikel met handige en fijne tips!
Leuke video.

Je praat zo fijn en duidelijk echt hele goede video met fijne tips!

Ik heb de basics mezelf aangeleerd en heb de rest geleerd tijdens mijn studie fotografie. Ik had aan het begin niet gedacht dat ik zoveel zou moeten leren en kunnen, dus de opleiding heeft me echt geholpen om het beste uit mezelf te halen! Na de zomer studeer ik af en wil in de toekomst zelf ook les gaan geven aan de nieuwe generatie fotografie studenten :)

Comment

CLOSE