MENU

Opening H&M flagshipstore Den Haag – Balmain x H&M

Shopping

November 5, 2015

Balmain-items

Vanochtend om 9 uur was de grote opening van de nieuwe flagshipstore van de H&M in de Bonneterie in Den Haag. Tegelijkertijd was ook de Balmain collectie verkrijgbaar. Super spannend allemaal, mensen stonden al vanaf 3 uur ‘s nachts(!!) te wachten voor de deur en ik mocht als één van de eersten deze collectie shoppen samen met Anna Nooshin!

Ik was eigenlijk vooral druk bezig met shoppen, dus heb weinig foto’s gemaakt van de collectie en de afdeling zelf. Toen ik er kwam, was het in ieder geval allemaal super netjes en alles zag er heel mooi uit.

Selfie-Anna-Nooshin

Het was super gezellig om te shoppen met Anna en 4 andere meiden en heel fijn dat we even de tijd hadden om alles rustig te bekijken en te passen voordat de drukte begon.

Pay

Hahah, de schade valt nog mee, toch? Ik heb meer geshopt voor vriendinnen dan voor mezelf, maar vind het super leuk dat ik hun er blij mee kan maken.

Balmain-fitting

Deze blazer is mijn favoriet! Ik heb ‘m niet voor mezelf gehaald maar wel voor 2 vriendinnen. Deze is echt super populair, want toen ik en de andere meiden klaar waren, hing er nog maar 1!

Excitement

DJ

Waiting

Ik was klaar met shoppen vóór de opening en kon dus nog even meekijken met alles. Je kon echt voelen hoe spannend iedereen het vond! Medewerkers waren zich nog aan het voorbereiden en er werden nog speeches gegeven. Er kwamen ook dienbladen met heerlijk uitziende zoeternijen langs, maar om om half 9 ‘s ochtends een macaron of chocoladecakeje te eten.. Hmm, nee bedankt.

Ceiling

Peptalk

De Bonneterie is echt een super mooi gebouw. Het mooiste aan dit oude gebouw is de vide in het midden met klassieke details en een mooie lichte koepel erboven. Deze verbindt alle verdiepingen met elkaar. Je kan van de bovenste verdieping zo naar de begane grond en andere verdiepingen kijken.

Vide

Ik ben na de opening al snel naar huis gegaan, want wat was het een drukte! Maar voor mij een dik geslaagde shoppingsessie!

xJoos

Comments

Wat een mooi gebouw! Ziet er heel leuk uit. Maar, heb je Bloglovin’? Dan kan ik je wat makkelijker volgen. Liefs.

Jaa ik zit gewoon op Bloglovin’. Zit hier rechts, onderste widget een linkje naar mijn Bloglovin’ :) X

Die blazer is mooi zeg!

Comment

CLOSE