MENU

Kakee & Kwan, Central Park Voorburg

WEDDINGS

September 20, 2018

Iets meer dan een maand geleden mocht ik de bruiloft fotograferen van Kakee en Kwan. Ik hou van Chinese bruiloften omdat er veel mooie tradities zijn die worden meegenomen vanuit de Chinese cultuur en worden verwerkt op zo’n dag. Zo is er de theeceremonie, deurspellen, heel veel rood, het strooien van rijst en onder een rode paraplu lopen. De Chinese tradities gecombineerd met de Westerse, maken de bruiloften altijd speciaal.

De dag begon vroeg in de ochtend. Kwan moest heel wat deurspellen doorstaan voor hij Kakee mocht ophalen van de bruidsmeisjes. Na de theeceremonies met de families was het tijd voor de huwelijksceremonie bij Central Park, een hele mooie locatie in Voorburg. Daar vond ook de receptie en de fotoshoot plaats. ‘s Avonds werd er gedineerd, getoast en gedanst in het Hilton hotel in Den Haag.

Ik vond het echt super leuk om de dag te mogen fotograferen. Ik vind het vooraf aan zo’n dag van een bruiloft altijd wel een beetje spannend, maar op de dag zelf is het eigenlijk vooral genieten van de mooie momenten, de gelukkige gezichten en alle feestelijkheden. Hoe mooi is het dan om dat allemaal te mogen vastleggen!

CLOSE