MENU

From Paris with love

Travel

November 13, 2015

Paris-4

Afgelopen week ben ik ‘even’ in Parijs geweest, gewoon lekker een dagje ertussenuit, en het was zo fijn! Parijs is echt een mooie stad! De laatste keer dat ik er was kan ik me al bijna niet meer herinneren, behalve dat mijn tante toen beroofd was in de metro, hahah. Ik ben bij de Eiffeltoren geweest, de Pont Alexandre III, de Tuilerieën, het Louvre en heb natuurlijk geshopt.

Paris-3

Het was een beetje bewolkt, waardoor je soms de Eiffeltoren niet helemaal kon zien. Het heeft wel iets mysterieus op de foto’s.

Paris-7

Paris-33

Paris-26

Paris-8

Paris-12

Dit is echt zo’n mooie brug, de Pont Alexandre III! Dit zou echt een mooie locatie zijn voor fotoshoots! ❤️‍

Paris-13

Paris-14

Paris-15

Paris-16

Mooi hondje gespot in de Tuilerieën!

Paris-18

Paris-19

Paris-20

Paris-29

Paris-27

Eenmaal in Parijs moet ik natuurlijk wel Frans eten proberen. Ik had een croque madame genomen, iets wat ik in Nederland ook wel eens heb gegeten, maar wat was dit anders dan de tosti’s die je normaal krijgt! Heel lekker was dit, maar wel echt vullend.

Paris-28

Dit toetje was zoooo lekker. Een lavacakeje van zoute caramel met vanille-ijs. Ik heb er echt van genoten met 0 schuldgevoel. Als ik een cheat meal neem, moet ik het ook goed doen en dit was het ZEKER waard.

Paris-25

Paris-31

Paris-30

Paris-21

Wat mij altijd het eerst opvalt als ik ergens in het buitenland ben, is hoe anders de architectuur is dan in Nederland. De architectuur bepaalt natuurlijk voor een groot deel het beeld van de straten. Vooral de materialen en de details vallen mij op. Je ziet bijvoorbeeld nergens baksteen en heel veel mooie details. De architectuur in Parijs is echt zo mooi! ❤️‍

Paris-23

Paris-22

Paris-32

Paris-34

Paris-35

Natuurlijk moet je ook shoppen als je in Parijs bent. Ik ben even langs de Disneystore geweest, heb wat nieuwe kleren gehaald bij de Stradivarius en heb natuurlijk bij Lafayette rondgelopen.

Ik heb onwijs veel gezien en gelopen in één dag. Ik vond het heel goed te doen met de Thalys op en neer vanuit Rotterdam en met de metro tussendoor. Parijs is echt een aanrader als je er even tussenuit wilt!

xJoos

Comments
Comment

CLOSE