MENU

Fotoshoot tussen de tulpen

Weekly details

May 1, 2017

Afgelopen week was weer een top week vol met leuke opdrachten! Ik vind het altijd zo leuk om deze weekoverzichten te maken: om te zien wat ik allemaal heb gedaan en ook zodat ik later kan terugblikken. Dit is het echte bloggen natuurlijk ?.

Tulpen fotoshoot Nederland
Zondag gingen mijn vriend en ik naar de sample sale van Calvin Klein. We hadden een uitnodiging via een goede vriendin van mij. Ik had niet verwacht dat we er zo goed zouden slagen. Mijn vriend heeft nieuwe pakken en een nieuwe jas gescored, ik heb nieuwe t-shirts en ondergoed gehaald. Na de sample sale bleven we in Hoofddorp winkelen en eten, want ‘s avonds stond een fotoshoot gepland met Lesia. We gingen shooten in Lisse bij de tulpen bij zonsondergang. Een hele mooie setting!

Fotoshoot, Amsterdam, De Hallen, Gesponnen Suiker
Maandagochtend was ik om 8 uur ‘s ochtends alweer in Amsterdam voor een shoot met Emilie. We waren dan ook vroeg klaar en gingen nog lekker thee drinken bij Het Warenhuis. Daarna ging ik door naar andere afspraken. Bij Lomography leverde ik een filmrolletje in om te laten ontwikkelen en ‘s middags ging ik langs Gesponnen Suiker om een mogelijke samenwerking te bespreken met eigenaresse Anouk. We werden allebei super enthousiast en kwamen op steeds meer leuke ideeën. Daarna had ik nog een shoot met Maaike.

Leo Vromantoren, Gouda
Woensdag ging ik naar Gouda om deze toren te fotograferen, een ontwerp van het architectenbureau waar ik 1 dag per week voor werk. Ik ben ‘s ochtends en in de namiddag gegaan. Ik vond het wel weer leuk om zoiets anders te fotograferen, zeker nadat ik zoveel had geleerd van de fotoreis op Madeira. Het enige wat ik minder vond was dat het werk nogal eenzaam is. Ik moest bijvoorbeeld in de auto wachten tot het stopte met regenen en dan zit je daar een half uur alleen. En ook het rondlopen, bestuderen en fotograferen is zo anders in je eentje. Ik moet er nog aan wennen misschien. De foto’s zijn wel goed gelukt (denk ik).

Donderdag zijn we de drukte van Koningsdag ontvlucht door naar de Zwaluwhoeve te gaan. Sauna party! Heerlijk was dat! Even helemaal niks doen: geen werk en geen telefoon.

JOZ Amsterdam
Vrijdagochtend was ik weer in Amsterdam om de winkels van JOZ Amsterdam te fotograferen. Na een paar uur was ik klaar en zat m’n werkweek erop!

Zaterdag kwam Christy van BoostStyling langs om een kleuranalyse te doen en mij stylingadvies te geven. SUPER leuk was het! Ik weet nu welke kleuren mij wel of niet staan en ik heb door haar weer allemaal nieuwe setjes kunnen maken met de kleding die ik heb. Ik weet nu ook wat er nog mist in m’n kledingkast zodat ik nu gericht kan shoppen. Heel fijn om iemand met een frisse blik te laten kijken op je kledingkast. Echt een aanrader! Ik heb alleen geen foto’s gemaakt jammer genoeg, maar ik zal er binnenkort op Instagram nog wel eens meer over vertellen.

Comments

Zo veel leuke dingen zie ik staan! Gaaf zijn die mooie tulpen he? Al die kleuren zo bij elkaar vind ik echt fantastisch om te zien. En inderdaad voor fotoshoots is het perfect. :) Ben benieuwd naar het resultaat! Lekker trouwens dat jullie van Koningsdag zo’n relax dagje hebben gemaakt. Klinkt niet verkeerd haha!

Zo tof foto’s tussen de tulpen!

Oeh, foto’s maken met een veld vol tulpen staat echt op mijn bucketlist. Ik weet zeker dat het, jou kennende, weer prachtige foto’s zijn geworden. Wat leuk trouwens ook dat je een kleuradvies hebt gekregen en dat je nu gericht kan shoppen. Dat lijkt mij ook heel erg fijn, zeker nu ik meer voor kwaliteit wil gaan.

Wauw, die tulpen! Ik ben echt ontzettend benieuwd naar de foto’s. En wat tof dat je die afspraak voor een kledinganalyse hebt gehad, ik ben wel benieuwd wat daar uitkwam, omdat wij het er ook al over hadden gehad laatst. Leuke dingen allemaal :D

Ik ben superbenieuwd naar die foto’s in Lisse! Het ziet er zo al heel mooi en kleurrijk uit. Ik kan niet wachten om het resultaat te zien :) Verder klinkt het als een heerlijke week, alhoewel ik me kan voorstellen dat dat alleen wachten in de auto wel een beetje eenzaam was.

Comment

CLOSE