MENU

Streetstyle fotoshoot: Som Schouten – GRLBND

Anderhalve week terug had ik een shoot met Som Schouten van GRLBND, samen met MUA Stephanie Ocampo-Cuervo ?.
Som Schouten GRLBND Som Schouten GRLBND Som Schouten GRLBND Som Schouten GRLBND Som Schouten GRLBND

Som is niet alleen super mooi, maar ze kan ook super goed zingen en dansen. Ik was helemaal fan van haar toen ik The Next Boy/Girlband keek. Heel gaaf dus om haar voor mijn camera te hebben. We deden de shoot in een deel van Amsterdam waar het best wel druk was. Je ziet het niet op de foto’s, maar er liepen constant mensen langs en er bleven ook steeds wat mannen staan kijken. Echt van die vieze mannetjes. Best wel ongemakkelijk voor ons, dus een paar keer hebben we ook mensen geprobeerd weg te sturen. In dat deel van Amsterdam ga ik de volgende keer niet meer shooten in ieder geval. Maar, ik ben wel super blij met de foto’s!

comments

Wauw. Just wauw. Haha
Jij maakt altijd zulke toffe foto’s!

Ah wauw wat een toffe foto’s! Som is ook echt een geboren model haha. Wel vervelend van die mannen! X

Ik zag al een foto op instagram voorbij komen, en ik vind het resultaat echt zó gaaf!

Oooow die mannen waren zo vermoeiend! ? Maaaar.. het eindresultaat is awesome! ?✌?????

Toffe foto’s en stoere outfits!

Vervelend van die mensen die er bij kwamen maar de foto’s zijn wel heel erg gaaf geworden!

Wauw, super! Prachtig model!

Jaaaa, ben echt dol op haar! Haha, ik heb ook soms wel even kijkers maar die lopen dan na een minuutje wel weer door. Toffe foto’s weer!

Wow, wat heftig dat mensen gewoon bleven staan kijken?! Sommige mensen kennen echt geen schaamte… Haha! Super mooie foto’s geworden <3!

Mega toffe foto’s! Ik vond haar ook heel erg gaaf en deze looks zijn geweldig. Wel irritant dat er telkens mensen bleven staan! Malou x

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE