MENU

Fotoshoot: Som – GRLBND

Som, GRLBND, by José Chan Som, GRLBND, by José Chan Som, GRLBND, by José Chan Som, GRLBND, by José Chan Som, GRLBND, by José Chan Som, GRLBND, by José Chan Som, GRLBND, by José Chan Som, GRLBND, by José Chan Som, GRLBND, by José Chan Som, GRLBND, by José Chan Som, GRLBND, by José Chan

 

Vorige week deed ik deze shoot met Som van GRLBND. Een ander type fotoshoot dan de streetstyle fotoshoots die ik normaal doe, maar echt super tof om te doen! Som is ook echt zo mooi hè. Wat ik het meest bijzonder vind is dat ze hier ook haar zachte kant heeft laten zien. Een kant die je wat minder vaak van haar ziet. Ze wordt vaak geportretteerd als edgy, wat ze ook zeker is, maar hier zie je toch een zachte kant van haar die ook heel mooi is.

Tijdens deze shoot heeft haar vriend mij geholpen wat behind the scenes te filmen, dus.. morgen komt er een behind the scenes video online, waarin je precies ziet hoe we deze foto’s hebben geschoten! Ben je daar benieuwd naar, abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal om hem niet te missen!

Het lijkt trouwens alweer een tijdje geleden dat ik hier wat heb geschreven.. Mocht je je afvragen waarom ik wat minder post hier, ik ben druk bezig met van alles: shooten, vlogs editen, werken op ‘t architectenbureau, de voorbereidingen van m’n bruiloft, vakantieplannen en plannen voor het nieuwe huis. M’n agenda zit behoorlijk vol. Ik voel het ook wel aan m’n lichaam dat ik wat gestresster ben en vaker moe (en geïrriteerd), dus als ik ergens in moet minderen is dat helaas toch m’n blog en m’n YouTube-kanaal.

Laat me weten wat je van de foto’s van deze shoot met Som vindt!

comments

hele coole foto’s! leuk dat je dit ook doet :)

Super tof en wat een geweldige locatie ook erbij! En Som is inderdaad prachtig!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE