MENU

Loveshoot in de Soesterduinen en Sigma 35mm ART lens testen

Weekly details

January 9, 2017

Zoals gezegd in mijn blogplannen, zal ik proberen een wekelijks overzicht te maken van leuke dingen die ik heb gedaan. Dit ga ik uittesten in januari en we zullen zien of het wat wordt ?. Het vergt namelijk best wat discipline om steeds foto’s te maken van m’n bezigheden en soms heb ik ook saaie weken waar ik alleen maar aan het editen ben. En terwijl ik deze post aan het maken was besefte ik meteen dat ik geen ‘persoonlijke’ dingen heb gefotografeerd, wat eigenlijk de hele bedoeling was van deze post. Maar goed, aankomende week zal ik er op letten ?.

Love-shoot-Soesterduinen

weekly-details2Vorige week dinsdag had ik mijn eerste shoot van 2017, een shoot met Kirsten en Frank, een super lief en gezellig koppel. We zijn naar de Soesterduinen gegaan, waar natuurlijk heel veel loveshoots worden gedaan, maar waar ik nog niet eerder was geweest. Het was er super mooi en ik wil er zeker vaker heen om te fotograferen. Zeker in de zomer als de zon onder gaat denk ik dat het heel mooi zal zijn. Wel heb ik het idee dat ik nog heel veel moet leren wil ik de loveshoots hebben zoals ik precies wil, bijvoorbeeld qua poses, maar daarvoor ben ik aan het oefenen!

Woensdag had ik een shoot met Daphne voor haar setcard. We hadden afgesproken in het stadhuis van Den Haag, waar we voor de witte muren wat foto’s konden maken, maar we werden er weggestuurd door de beveiliging! We kregen 5 minuten om het af te ronden, maar gelukkig hadden we toen al bijna alle shots die we nodig hadden.  Daarna zijn we ergens buiten nog wat gaan fotograferen. Ik maakte foto’s met m’n nieuwe lens: de Sigma 35mm f/1.4 ART lens.

weekly-details3

Vrijdagochtend ging ik weer gezellig shooten met Emilie in Amsterdam en daarna langs het PR-bureau van Nikon om wat apparatuur terug te brengen. Ik mocht weer nieuwe spullen lenen en deze keer heb ik een Nikon 1 J5 systeemcamera uitgekozen met de 10-30mm f/3.5-5.6 kitlens en 32mm 1.8 lens. Die ga ik dus de komende tijd testen. Ik denk dat ik er een review over ga schrijven, want mijn eerste indruk was een hele, hele goede!

Hebben jullie ook een leuke week gehad? Ik zal volgende week proberen wat meer persoonlijke foto’s te maken. Volg mij op Instagram voor meer persoonlijke verhalen van mijn dag!

Comments

Ontzettend mooie foto’s!

Heel leuk gedaan zo met die foto’s! Mooie foto’s ook :)

xx Alex

Wauw, wat een prachtige foto’s! Leuk om dit zo te lezen. :)

Je hebt met je nieuwe lens echt mooie foto’s kunnen maken!

Wat super grappig dit, Daphne komt uit mijn dorp maar woont daar nu niet meer geloof ik, tenminste ik zie haar nooit meer. Een prachtige jonge vrouw.

Wat zijn je foto’s prachtig geworden! Ik vind het heel erg leuk om elke week te lezen over de leukste dingen, dus ik ben erg benieuwd. En persoonlijk is inderdaad ook altijd leuk! :) Malou x

Comment

CLOSE