MENU

Fotoshoot: Rosalie & Ellen

Al sinds begin dit jaar heb ik heel erg veel zin in wat leuke ‘Pinterest’-achtige fotoshoots. Dit heb je mij misschien ook vaker horen roepen op Instagram. Ik ben super dankbaar voor mijn werk als fotograaf, dat ik hier gewoon van kan leven, maar ik zat in december/januari wel een beetje in een sleur. Ik weet niet precies waardoor, maar ik had gewoon heel erg de drang om weer wat meer vrij werk te maken, puur voor mezelf, om te oefenen zonder druk van de klant en ook om weer wat meer inspiratie te krijgen.

Het organiseren van fotoshoots is altijd best veel werk, meer dan ik altijd vantevoren inschat, maar gelukkig had ik deze shoot samen met MUAH Charlotte van Beusekom kunnen doen. Last minute heeft zij 2 modellen, Ellen van The Girl Next Door en Rosalie (New Generation Management), kunnen regelen en konden we aan de slag. De shoot was in Almere waar we begonnen met shooten in een park/bos. Dit doe ik normaal eigenlijk bijna nooit, shooten in de natuur, maar het was toch wel een leuke ervaring en de foto’s zijn ook mooi geworden. Later liepen we door een woonwijk waar we een toffe auto tegen kwamen waar we nog wat foto’s bij hebben gemaakt. Volgens mij kan je wel zien dat dat meer mijn stijl is. Ik vond het in ieder geval heel leuk om weer eens wat mooie plaatjes te maken en dit is slechts de eerste in wat hopelijk een lange reeks van zulke shoots wordt dit jaar.

comments

Hier nog een fan van het licht op deze foto’s! Die ene van de dames tegen de auto is zo heerlijk spontaan!

Het licht is zo mooi op al deze foto´s!

Hele fijne foto’s! Heerlijk zo spontaan en met dit licht.

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE