MENU

Shooten met Luca en Som van The Next Boy/Girl Band

Weekly details

February 27, 2017

Luca Gilliot 4U The Next Boy/Girl Band
Deze week stond in het teken van The Next Boy/Girl Band, want ik ging shooten met Luca en Som! ? Dinsdagmiddag ging ik in Amsterdam shooten met Luca. Hij heeft suuuper veel meisjes-fans op Instagram. Goeie foto’s zijn dan natuurlijk altijd welkom ?. We hadden in een korte tijd best wel veel outfits kunnen shooten, dus dat was wel fijn. Ik was ook verrast dat het zo makkelijk ging, omdat ik gewend ben met meisjes te shooten. Qua poseren is dat dan net iets meer werk. Jongens hoeven alleen even nonchalant te zitten en het ziet er goed uit. Of dat leek in ieder geval zo bij Luca. Ik zal deze week wel een aantal foto’s ervan posten hier op m’n blog.

Foodora goodfoodtour Den Haag
‘s Avonds had ik een leuke avond met een groep bloggers. We bezochten namelijk met Foodora 3 restaurants in Den Haag: Speakers Corners, Club Vers en De Sierkan. We aten in totaal 3 gangen, 1 gang per restaurant. Het was suuuper gezellig, leuk om nieuwe bloggers te leren kennen en we hadden lekker gegeten. Grappig ook om een keer met alleen maar bloggers te eten, want dat betekende steeds eerst heeel veel foto’s maken en daarna pas eten. We begrepen elkaar, hahah.

Woensdag had ik een leuke afspraak met Naomi die mij aan de hand van mijn Analytics wat goeie tips heeft gegeven voor m’n blog. Ik ben na de afspraak meteen enthousiast aan de slag gegaan en merkte aan het einde van de week al een verschil. Heel blij mee!

Seoul Garden Den Haag 2017

Donderdag ging ik uit eten met m’n beste vriendinnen bij Seoul Garden in Den Haag. Ik vind van alle Koreaanse restaurants die ik heb geprobeerd Seoul Garden verreweg het lekkerst. Het is daar klein, maar heel authentiek. We eindigden de avond bij de McCafé waar we een tafel vonden met een beamer erboven waarop je grappige spelletjes kon spelen.

Som Schouten GRLBND The Next Boy Girl Band Stephanie Ocampo Cuervo MUA

Vrijdag ging ik in Amsterdam shooten met Som van GRLBND. Som had ergens in december of januari mij een keer via Instagram aangesproken en ik was eigenlijk daarna pas The Next Boy/Girl Band gaan kijken. Veel later dan toen het op TV was dus. Ik vond het stiekem wel heel erg leuk, hahah. Stephanie deed Som’s make-up en het zag er echt super goed uit! We trokken best wel wat aandacht tijdens het shooten, wat niet altijd fijn was, maar we hebben wel goeie foto’s kunnen maken. Kan ook niet anders met zo’n team!

Voor de mensen die het zich misschien af vragen: Ik hoorde deze week ook dat ik het niet was geworden als vlog-editor voor Rens Kroes. Jammer!

Deze week staan er weer leuke afspraken en shoots op de planning. Ik ben wel bang dat de shoots niet door kunnen gaan omdat het de hele week gaat regenen volgens de weersvoorspellingen. We gaan het zien. Fijne week! ?

Comments

Wat tof dat je dit hebt mogen doen!

Wat ziet Som er ook super uit! Hele leuke foto’s en Foodora ziet er heel gezellig uit. X

Ik ben heel erg benieuwd naar de foto’s van Luca.

Was een hele leuke samenwerking Josè! Je bent super! ?

En kijk die make up dan! ? Gaan we vaker doen! ??

Toffe foto’s weer en wat gaaf dat spel op je tafel!

Ik vind Som zo’n mooie meid, de foto’s zijn ook heel goed gelukt, net zoals die van Luca! Wat supertof dat het zo lekker gaat, het is je gegund!

Lief van je! Jaa Som is onwijs mooi!

Toffe shoots heb je gedaan, de foto’s zien er gaaf uit! En leuk weekje! Ik hoop dat je shoots deze week door kunnen gaan :)

xx Alex

Dankje! Ja, was zeker een leuke week! X

Wat een mooie foto’s van Luca en Som, ik vind haar zo tof! En wat een superleuk concept met die drie restaurants, zo fijn dat jij al die dingen in Den Haag weet, steel ik ze gewoon van jou! Wel erg balen dat je niet de vlog-editor van Rens Kroes bent geworden. Malou x

Dankjewel! Ja, Den Haag heeft steeds meer leuke hotspots, ik leer ze ook pas laat kennen, hahah. x

Comment

CLOSE