MENU

Streetstyle fotoshoot: Luca Gilliot – 4U

Fotoshoot

March 1, 2017

Luca Gilliot 4ULuca Gilliot 4U BoybandLuca Gilliot 4U The Next Boy/GirlbandZoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien ging ik vorige week shooten met Luca Gilliot van 4U (van The Next Boy/Girlband). Het was super lekker weer, dus hebben we best wel op ons gemak veel outfits kunnen shooten. Bij de grachten in Amsterdam heb je om de zoveel meter weer een leuk plekje voor foto’s dus het ging ook lekker vlot met locaties zoeken.

Het was wel wat hoor om met Luca te shooten. Normaal als ik met meisjes aan het shooten ben zijn er ook mannen die fluiten en mannen die vanuit auto’s toeteren, maar ik had niet verwacht dat dat ook zou zijn bij een jongen ?. Er waren geen toeterende auto’s, maar wel een man die langs liep en heel veel dingen riep in de trant van ‘mooiboy’ en ‘wees zuinig op hem’ ?. Volgens mij waren er ook wel meisjes die langs liepen en hem herkenden, maar niks durfden te zeggen, hahah.

Ik ben wel benieuwd, hebben jullie The Next Boy/Girlband gekeken? En wie vonden jullie het leukst?

Comments

Hele toffe foto’s hebben jullie gemaakt! :) Ik heb het programma niet gezien hahhaha ;)

xx Alex

Hele toffe foto’s! Hahaha die opmerkingen! Super grappig.
Vind dat je ‘m er mooi op gezet hebt! En ontzettend fijn dat in Amsterdam zoveel leuke plekjes zijn om te fotograferen :-)

Haha, die mannen. Wel een cutie hoor!

Wat ben je toch goed hè!

Wat ontzettend leuk! Hahaha! Dat mensen naar hem toeteren en fluiten vind ik echt hilarisch! Haha! De foto’s zijn erg mooi geworden!

Wow, mooi geworden! X

Comment

CLOSE