MENU

Fotoshoot: Noor, La Paulowna hotel

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik voor het laatst een fotoshoot heb geplaatst op m’n blog. Meestal deel ik mijn foto’s op Instagram, maar dan zie je er maar een paar voorbij komen, dus soms is het toch leuk om er een blogpost van te maken.

Deze shoot deed ik met Noor van Jenphia Models. De visagist was Giolina Braun. We deden de shoot in het La Paulowna hotel in Den Haag, een super mooie locatie! De shoot was onderdeel van mijn workshop portretfotografie in december. We waren dus in totaal met 6 fotografen. Meestal begin ik met fotograferen, kunnen de deelnemers meefotograferen en meekijken. Na ongeveer 5 minuten laat ik de deelnemers 1 voor 1 met het model aan de slag gaan.

Het was een geslaagde workshopdag en shoot. We hadden mooi licht en de kamer is ruim genoeg en heeft leuke hoekjes voor genoeg variatie. Ik ben super blij met de foto’s!

comments

De foto’s zien er echt weer prachtig uit!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE