MENU

Fotoshoot: Hannah

De tweede shoot die ik deed in Londen was met Hannah. Ik denk dat je wel kan zien dat ik het echt super leuk vond om met haar te werken. Alweer koos ik Notting Hill als achtergrond (misschien omdat ik net daarvoor de film Notting Hill had gekeken?) en maakten we hier en daar wat foto’s voor mooie huizen. Haar jumpsuit pastte goed bij de kleuren van de bloemen en de huizen, alsof we het vantevoren hadden afgesproken (hadden we niet gedaan ;-)). We hadden tijdens het shooten last van de zon die best fel scheen, dat zie je ook op een aantal foto’s, dus hebben we steeds moeten wachten totdat er weer een wolk voor de zon kwam. De foto’s zijn dus steeds in een aantal minuten gemaakt met tussendoor veel pauzes om te wachten op de wolken. Niet zo heel fijn voor de flow, maar het resultaat loont wel!

Binnenkort in juli ga ik weer naar Londen en ben ik weer van plan om een aantal shoots te doen. Niet teveel, want het is eigenlijk maar een weekend, maar misschien dat ik er wel 1 of 2 in kan squeezen. Sinds ik foto’s van m’n shoots in Londen op Instagram heb gezet krijg ik namelijk best veel aanvragen voor shoots in Londen. Ik wou dat ik er tijd voor had, maar misschien later dit jaar dan maar. Misschien ergens in september bijvoorbeeld wanneer London Fashion Week er is? :-) Ik zou trouwens ook wel graag bruidsshoots en koppels willen fotograferen hier!

comments
Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE