MENU

Shooten met GRLBND


Zondag gingen mijn vriend en ik lunchen bij Capriole Café in Den Haag. Hij had een pulled pork sandwich en ik had eggs benedict (ziet er niet zo smakelijk uit, I know).  Het eten was wel lekker, maar net als de vorige keer toen ik in de avond hier was vonden we de service wat minder. Het duurt erg lang voordat je geholpen wordt. Ook als je oogcontact probeert te maken lukt dat niet. We hebben bijvoorbeeld na lang wachten zelf maar de menukaart uit de kast gepakt, want we hadden super trek. Het personeel zit vooral veel onderling te praten en te hangen bij de bar. Áls ze je helpen zijn ze verder wel vriendelijk.
Cortenaer, Den Haag
Daarna zijn we naar de Cortenaer gegaan (hadden we meteen heen moeten gaan eigenlijk), en hebben we daar wat foto’s gemaakt voor Happy Socks. Het is daar altijd heel licht, dus fijn voor foto’s. De foto’s staan op m’n Instagram en Happy Socks heeft er 1 gerepost op hun account ?.
Hailey, Palace of Bliss
Maandag ging ik shooten met Hailey in Amsterdam. Ik had niet echt m’n dag, want ik had me vergist in de tijd (kwam dus een half uur te laat aan) en het regende ook. Ik heb dus af en toe met een paraplu moeten shooten, maar verder ging het heel goed.
Fotoshoot, GRLBND
Woensdag had ik een fotoshoot met GRLBND. Ik wilde al heel lang een keer een fotoshoot doen in een supermarkt, dus vond het heel leuk om het eindelijk te doen en dan ook nog eens met GRLBND! Het leek me altijd zo’n gedoe om een supermarkt te regelen, maar het was hun gelukt om een supermarkt in Amsterdam te regelen. De meiden zijn stuk voor stuk ook allemaal fotogeniek, dus daar zijn gave foto’s uit gekomen! Ik moet ze nog bekijken en editen, dat ga ik hopelijk deze week doen!
Saijai Wellness, Den Haag Central Park, Voorburg
Vrijdag had ik voor het eerst een nek-, schouder- en rugmassage bij een Thaise salon in Den Haag: Saijai Wellness. Ik heb altijd last van m’n schouders, dat het heel erg vast zit, dus ik was benieuwd of het zou helpen. Ik werd geholpen door een kleine Thaise vrouw, maar ze is zó sterk! Deed het pijn? Ja, ze drukt ook op speciale punten volgens mij, maar als er niks aan de hand is, als het geen pijn deed, zou zo’n massage ook niet nodig zijn geweest. Het was heel fijn dat het werd los gemaakt, maar ze zei dat het heel erg vast zat diep van binnen, dus dat ik eigenlijk andere massages nodig heb (voetmassage en traditionele Thaise massage). Ik voelde het de dagen erna nog goed, alsof ik spierpijn had. Wel lekker! En als ik nu aan m’n schouders voel, zit het al iets minder vast dan eerst.

Zaterdag ging ik met een koppel naar hun trouwlocatie Central Park in Voorburg om even te kijken naar de locatie en de omgeving voor de foto’s. Het is daar heel mooi en de poort hierboven vind ik echt heeeel mooi voor een shot. Ik hoop dat het mooi weer wordt, dan vindt de ceremonie buiten plaats in de mooie tuin. De bruiloft is volgende week al, dus dat wordt nog spannend gezien het afwisselende weer nu.

comments

Ahh, die foto van happysocks is superleuk, leuk dat ze hem hebben gerepost! Ben ook heel erg benieuwd naar de foto’s van de shoot, een supermarkt als locatie is inderdaad wel heel tof! ^^

xx Alex

Leuke foto’s! Die foto met happy socks is ontzettend tof!

Jaaaa, GRLBAND! In een supermarkt shooten lijkt mij ook zo leuk en het resultaat ziet er bij jou in ieder geval al goed uit!

Hahah ze zijn leuk he! Ik zal de foto’s binnenkort wel hier op m’n blog plaatsen en op m’n Instagram!

Die foto’s met de Happy socks zijn zo leuk! Tof dat er eentje is gereposed. Cool die shoot in de supermarkt. X

Hihi, dankje! Ja was een super leuke shoot!

Wat heb je toch altijd een leuke week! Superleuk om te lezen altijd :)

Yay, leuk om te horen!

Wat een gave locatie om foto’s te maken! Ben heel benieuwd naar het resultaat, ga je het resultaat ook hier laten zien of zijn die voor eigen gebruik van de meiden?
Ik heb in Thailand een klein kwartiertje ooit een massage gehad; ik had het gevoel alsof ze me aan alle kanten had losgetrokken, bizar hoe vast alles kan zitten en wat zo’n klein thais vrouwtjes voor kracht heeft, haha! Heeel herkenbaar!

Ja he! Het resultaat zal ik hier ook plaatsen en je zult ze ook op hun social media zien.
Hahah vond je het wel lekker? Ik durf zo’n traditionele Thaise massage nog niet..

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE