MENU

Fotoshoot met bloesem

Weekly details

April 3, 2017

Hotel Droog Design
Afgelopen week stond helemaal in het teken van de bloesem die je nu overal ziet. Het begon zondag met een shoot met Lesia in Amsterdam. We hadden 1 locatie vooraf gepland en verder zijn we eigenlijk gewoon gaan rondlopen tot we iets leuks zagen. Deze bloesembomen had ik gezien toen ik de metro uitstapte bij het Waterlooplein en het maakte een mooie achtergrond! Na de shoot zijn we bij Café Droog thee gaan drinken. Dit plekje stond nog op mijn ‘hotspots to try’-lijstje, dus die kon ik afstrepen. Super leuke plek met een mooi interieur (en mooi licht)!
Bloesempark, Amsterdamse Bos, Amstelveen
Geïnspireerd door mijn foto’s van zondag, wilde mijn moeder heel graag naar het bloesempark in het Amsterdamse bos in Amstelveen om foto’s te maken. Maandagochtend stonden mijn ouders en ik dus om half 7 op en vertrokken richting Amstelveen. De bomen daar waren nog niet allemaal in bloei, maar het was toch wel mooi. Het was er helemaal verlaten zo vroeg in de ochtend, dus we konden heel fijn onze gang gaan met foto’s maken. Ik moet wel zeggen dat ik het toch wel lastig vond om landschap/natuur te fotograferen.. Dat wordt nog wat met de fotoreis deze maand..
Westerpark, bloesem, EYE Filmmuseum, Amsterdam
Dinsdag, woensdag en donderdag werkte ik gewoon lekker thuis of op kantoor. Vrijdagochtend ging ik shooten met Emilie. Ook wij hebben 1 look geshoot met bloesem op de achtergrond. Deze keer in het Westerpark in Amsterdam. De foto’s kan je op haar blog al zien en waarschijnlijk zal ik ze ook op mijn blog nog eens posten binnenkort!

‘s Middags ging ik shooten met Kelpa bij een toffe witte muur met geometrische vormen bij EYE Filmmuseum. De shoot was lekker speels met veel springende, draaiende, spontane shots.
Bloem, Den Haag

Zaterdag heb ik rustig aan gedaan omdat ik heel slecht had geslapen de nacht ervoor. Ik was midden in de nacht wakker geworden door hele heftige keelpijn. Ik ben toen opgestaan, thee gaan zetten, gaan stomen.. Ik probeerde alles om de keelpijn te verminderen. ‘s Middags had ik afgesproken met Iris bij Bloem in Den Haag. Het was weer eens super gezellig en we hebben zoals altijd weer veel te lang gekletst. Nog steeds fijn om iemand te hebben in de fotografiewereld met wie ik alles kan delen en om samen over alles te kunnen brainstormen! Ik had een hele lekkere club sandwich en Iris had een mega groot stuk citroen meringue taart.

April wordt een drukke maand, want als ik zo naar m’n agenda kijk zie ik maar 1 leeg vakje deze maand. Op alle andere dagen heb ik dus wel een afspraak of een shoot. Dat komt ook omdat ik deze maand op fotoreis ga, waardoor alles wordt geconcentreerd in de paar weken ervoor en erna. Een volle agenda, maar wel allemaal leuke dingen. Let’s do this!

Comments

Jaaa, was weer super gezellig! Toch jammer dat ik het mega-stuk taart niet op kon, is niks voor mij, haha. En love al die bloesemfoto’s! <3

Die shoot met Lesia joh, mooi! Ook haar outfit, helemaal dol op.

Tof zo’n bloesempark! Onze bloesemboom is helaas al uitgebloeid ;(

Wat maak je toch prachtige foto’s! Die foto van Emilie is echt geweldig. Die kan zo in een magazine hoor!

Ik word zo blij van al die bloesem! Telkens wil ik iemand meesleuren om met mij te gaan shooten, haha! Die muur bij EYE is trouwens ook erg gaaf. Ik ben ontzettend benieuwd naar je fotoreis! Malou x

Hahaha, jaa dan moet je snel zijn! De bloesem blijft niet zo lang zitten door de wind.. X

Jaa bij het eye is mooi om te shooten! Wil dat ook nog eens doen. En succes deze maand :)

Ja, moet je zeker doen, tis daar super gaaf (en rustig, dus wel zo handig)! Dankjewel!

Comment

CLOSE