MENU

Zó bewerk ik mijn foto’s in Lightroom!

Question of the day

July 12, 2017

Vandaag staat er weer een video online! In deze video laat ik zien hoe ik een outfitfoto van een bloggershoot bewerk in Lightroom. Het eindresultaat van deze shoot kan je HIER zien.

Met welk programma bewerk jij je foto’s? Gebruik je presets of niet?
Laat het weten in een reactie.

Heb je wat aan deze video gehad? Doe dan een duimpje omhoog. Volgende week woensdag komt er weer een nieuwe video online. Vergeet je niet te abonneren!

Comments

Wat een fijn filmpje heb je gemaakt. Ik heb ook lightroom en door jouw uitleg snap ik het nu iets beter. Al moet ik bekennen dat ik het nog steeds een erg omslachtig programma vind. Dat begint al bij het uploaden van de afbeelding die ik wil bewerken. Op de één of andere manier wordt telkens de hele map waar de afbeelding instaat geüpload. Dat maakt het voor mij echt onoverzichtelijk. Het is vast een kwestie van veel proberen.

Oei, ik kan wel een keer een filmpje opnemen met de basics van Lightroom. Dat ik mjn workflow laat zien, dat je ook ziet hoe ik foto’s importeer en bewerk en exporteer. Dan ik neem je er stap voor stap doorheen.

Comment

CLOSE