MENU

Mijn fotografie bewerkt door anderen

notbyjosechan

Veel fotografen zouden het niet leuk vinden als hun foto’s zomaar worden gebruikt en zeker niet als ze zonder toestemming ook nog worden bewerkt door anderen. Ik kijk daar een beetje anders naar. Ik zou ook wel willen dat ik een goed overzicht had van wat er met m’n foto’s gebeurt, maar het is eenmaal Instagram, Facebook en internet waar je dingen op plaatst. Je kan er echt niks aan doen. Een screenshot is makkelijk gemaakt en een foto sla je ook makkelijk op. Wat er daarna mee gebeurt heb je niet onder controle en daar kan je ook geen controle over hebben. Ik heb het maar besloten te omarmen, maar soms kom je wel grappige bewerkingen tegen. Om een paar van hieronder, die ik op Instagram heb gevonden, heb ik wel echt even gelachen. Links steeds mijn foto, rechts de bewerking of illustratie door iemand anders. Ik zou een foto nooit zo bewerken, maar des te grappiger is het om ze zo te zien. En hoe cool zijn de illustraties! Wat vinden jullie ervan?

Jiami

Jiami

Jiami

Jiami

Jiami

Jiami

Noor

Noor

comments

Leuk en mooi om te zien hoe iedereen zijn/haar eigen stijl heeft

Ik ga toch het liefst voor de originele foto’s!

Oh jeetje hahaha. Best ernstig sommige hiervan. De laatste tekening vind ik wel tof gedaan ook al vind ik dat het niet erg op haar lijkt.

Oh – wel apart dat je er zelf terug op uit gekomen bent!
Geef mij maar het origineel – maar net zoals Josie, die met the invisable crown is wel leuk gevonden!

Die illustraties zijn wel cool! Ik moest echt lachen om die ‘ Always wear your invisable crown’ hahaha.

Grappig zeg! Vooral die illustraties zijn echt tof om te zien, de rest is er vooral op achteruit gegaan ;) Ik kom net op je site terecht, en ik moet zeggen dat ik me hier wel vermaak, haha! Ik ben zelf ook veel bezig met mijn fashionblog en fotografie, dus het is gaaf om hier al jouw foto’s met onder andere bloggers te bekijken. Je hebt talent, je schiet echt mooie plaatjes!

Zelf kan ik me er om eerlijk te zijn intens aan ergeren als anderen mijn foto’s nabewerken.. Maar die tekeningen zijn wel onwijs leuk zeg!!

De laatste tekeningen is gaaf
Je maakt prachtig foto`s

De bewerkingen erop vind ik nooit zo erg maar het feit wanneer er geen credits meer worden gegeven tegenwoordig (helemaal door de ‘grotere’ sites) – dát vind ik echt kut haha. Grappig dat je deze hebt weten te vinden, de illustraties zijn wel tof! (maar originele zijn toch de favo’s.)

Wat grappig dat je dit gevonden hebt. Ik vind het origineel wel echt altijd mooier. Al vind ik de laatste tekening wel echt super knap en mooi gedaan!

Inderdaad leuk om dit te zien! :)

Haha, er zitten inderdaad hele bijzondere bewerkingen tussen. Ik vind het origineel toch het mooist ;) Leuk dat je hier een artikeltje over schrijft! Liefs

Hele aparte bewerkingen zitten erbij, doe mij toch maar het origineel, haha!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE