MENU

Even wat anders..

Personal

June 12, 2017

Vorige week had ik geen Weekly Details geplaatst en vandaag iets anders. Niet omdat ik niks leuks had gedaan, maar omdat ik m’n camera heb uitgeleend aan m’n zus voor op vakantie, hahah. Ik vind het niet erg hoor, want een weekje vrij van foto’s maken is juist wel fijn heb ik gemerkt.

Maar een hele korte recap: Ik had een week terug een bruiloft (als gast) en een shoot in Utrecht. Afgelopen week had ik een shoot in Scheveningen en heb ik m’n lenzen laten kalibreren en ben ik nog een dagje in Düsseldorf geweest.

Ik heb ook goed kunnen nadenken over de focus van m’n blog en YouTube en de conclusie is dat ik me de komende tijd meer wil focussen op video’s maken. Bloggen vind ik nog steeds super leuk om te doen, dus dat wil ik sowieso blijven doen, maar ik kan er echt niet omheen dat video steeds belangrijker wordt. Ze hebben veel impact en ik word er als ondernemer veel zichtbaarder door. Ik wil ook niet dat ik over 2 jaar spijt heb dat ik niet eerder was begonnen met het maken van video’s als ik alle fotografen om me heen het wel zie doen. Ik ga de komende tijd goed brainstormen over de inhoud van m’n video’s en de opzet, maar ik wil sowieso heel veel fotografietips gaan delen. Kijken jullie liever video’s op YouTube of lezen jullie meer blogs? En zouden jullie meer ‘praat-video’s’ willen zien met fotografietips of meer behind the scenes?


Of ik de Weekly Details blijf doen weet ik nog niet. Ik merk dat het niet heel veel meer gelezen wordt dan andere blogposts. Ik vind het nog altijd leuk om alle leuke dingen te documenteren voor mezelf, maar ik kan het ook af en toe doen in plaats van wekelijks. Ik gun mezelf nu in ieder geval meer flexibiliteit. Ook kan ik op zich heel veel kwijt op Instastories en misschien is een blogpost dan dubbelop. (Als er iemand nu heel hard denkt: neeeeee niet stoppen, let me know, hahah.)

De komende tijd wil ik op m’n blog in ieder geval meer fotografietips schrijven. Sowieso staan er wat reviews op de planning van een aantal producten/diensten waar ik ENORM enthousiast over ben, échte aanraders. En er zijn ook een hoop vragen gesteld door lezers die ik wel persoonlijk heb beantwoord, maar nog niet heb verwerkt tot een blogpost. Stay tuned dus!

Als je je afvraagt waar m’n T-shirt vandaan komt, hij is van SheIn* en kost bijna niks! De broek heb ik gekocht bij Gina Tricot in Düsseldorf. Ik ben een beetje verslaafd aan T-shirts met grote prints in combinatie met losse, wijde broeken. Instant stylish en super comfy!

Comments

Zo herkenbaar dat je het gevoel hebt dat je nu iets met video moet gaan doen! Ik heb het ook! Het is er bij mij alleen nog niet van gekomen! Thanks voor de reminder dat ik daar maar eens mee aan de slag moet gaan!

Ik snap je gedachten over de weekly details wel, ik had daar ook altijd een struggle mee. Doe het nu al heel lang niet meer, maar twijfel wel juist weer om het misschien om de week op te pakken, haha!

Ik lees zelf altijd liever posts, ben niet zo’n fan van praatvideo’s, haha! Maar uiteindelijk moet je vooral doen wat bij jou past! :)

xx Alex

Zelf lees ik graag blogs, maar video’s vind ik ook leuk. Doen waar jij je goed bij voelt! X

Dicht bij jezelf blijven. Doen wat je leuk vindt. Ik blijf je volgen: Blog, Youtube, Facebook en Instagram.

Wat jammer om te horen! Zelf lees ik altijd graag blogs, liever dan dat ik video’s kijk. Maar als je video’s gaat maken, wil ik die ook zeker gaan bekijken :)

Jammer dat je hier stopt met het maken van je Fotografie artikelen. Ik vond het altijd erg leuk om te lezen. Maar ik begrijp helemaal wat je zegt over video’s. Je heb t gewoon een groter bereik. Succes verder met je video’s en ik ga je ook daar gelijk ven volgen.

Ik ga niet stoppen hier hoor met de fotografietips! Ik ga alleen ook meer video’s maken en dan zullen er misschien wel wat minder blogposts per week komen, maar dat moeten we nog zien.

Ik zou het jammer vinden als je stopt met dit soort artikelen! Volgens mij ben ik dan wel de enige die wel door alle foto’s op insta scrolt, maar die de insta story van instagrammers niet heel vaak bekijkt. Voor mij is het niet dubbelop dus :) Ik denk trouwens dat het voor anderen ook niet ‘dubbel’ is als je het zowel op insta als hier vertelt.

Ik vind je shirt heel leuk! Ik zou ook meer wijde broeken en zulke combi’s moeten maken.
Liefs Nathalie

neeeeee niet stoppen

Ik lees liever blogs, maar ik snap het wel dat je ook graag video’s gaat maken. En ik vind je weekupdate heel erg leuk als ik eerlijk ben! Fijn dat je zo’n leuke week had, gaaf om naar Düsseldorf te gaan! Malou x

Comment

CLOSE