MENU

Favorieten van maart

Favorites

April 5, 2016

Feature

Het is alweer april! Maart was een drukke maand vol met leuke dingen zoals een bruiloft, shoots en verjaardagen. Ook werkte ik vooral veel aan m’n scriptie waardoor ik veel binnen heb gezeten. Ondanks dat heb ik toch weer een aantal favorieten van deze maand op een rijtje gezet.

BINGE-WATCHING

New Girl

New Girl is een super grappige serie die ik al vanaf het begin kijk. Ik liep alleen al een tijdje achter met m’n series. Deze maand heb ik een heleboel New Girl afleveringen gekeken omdat ze maar een half uur duren en ik ze makkelijk tijdens de lunch kan kijken tussen het lezen en schrijven van m’n scriptie door. Elke aflevering is super grappig en het voelt altijd goed om even te kunnen ontspannen en lachen tussen serieuze bezigheden door.

READ

Why you must show your work

Crucially, they don’t deny that you’ve got to have a thick skin and an understanding that there will be haters but do remind you that it’s an indication of progress. This is a hard concept to grasp for some, and one that may always make you uneasy, but it shouldn’t put you off.

Een artikel met 3 redenen waarom je als creatieveling je werk moet laten zien, hoe eng dat soms ook is! Het is niet altijd makkelijk om je werk te delen online, omdat je jezelf bloot stelt aan meningen en kritiek van anderen, maar het heeft zeker z’n voordelen.

SNACK

Truffelchips

Ik hou zoooo erg van truffel. Ik heb het niet over de chocola, maar over de zwam. Truffelpizza, truffelpasta, truffelolie, truffel-everything! Deze truffelchips is prijzig, maar super lekker als je van truffel houdt!

GUILTY PLEASUREIdols is weer terug op TV! Ik was vroeger echt de grootste fan van Idols, vooral het eerste seizoen. Ik had de eerste CD van Jim meteen gekocht, haha en heb hem ook zien optreden bij de promotie van dat album. Dewi en Hind heb ik ook zien optreden en ik had een gesigneerd exemplaar van Dewi’s CD, hahah. Ik vind het wel grappig om weer te kijken, maar ik kijk dan graag de losse filmpjes op Youtube. Sommige zijn echt hilarisch, hahah, ik zou ook echt niet m’n lachen kunnen inhouden als ik in de jury zat.

SHOPPED

Vagabond shoes

Deze schoenen van Vagabond stonden op mijn not-so-birthday wishlist en kort na die blog post heb ik ze gekocht, omdat ik ze echt heel graag wilde hebben. Ik ben zó blij met de schoenen! Ze zitten helemaal goed, zijn opvallend op een goede manier en passen bij alles wat ik draag. De hak is ook niet te hoog waardoor ik ze gewoon de hele dag kan dragen.

LIP CARE

Burt's Bees Lip Balm

Ik heb een nieuwe lip balm, namelijk deze van Burt’s Bees. Ik gebruikte hiervoor al jaren de EOS lip balm en had nooit problemen ermee tot ik laatst een nieuwe kocht. Deze heeft misschien een andere formule dan ervoor, want ik kreeg sneller last van droge lippen en het begon ook branderig te voelen op m’n lippen. Ik hoor wel van meer mensen dat ze er last van hebben en het was een tijdje geleden ook nieuws dat een meisje EOS had aangeklaagd vanwege de bijwerkingen. Ik zocht dus een andere lip balm en kwam deze tegen in de Etos. Hij heeft een lekkere mint geur/smaak en m’n lippen voelen nu veel zachter en minder droog aan vergeleken met eerst!


REPEATNaast dat ik dit een heel mooi nummer vind, is dit ook echt een super gave clip. Hele mooie shots, slowmotion en zwart wit. Het lijken soms eerder bewegende foto’s dan echt film. Alles is ook mooi gestyled qua interieur, locaties en kleding. De vrouw heeft bijvoorbeeld in het shot met de auto een super mooie jurk aan! Het is ook een hele rustige video en een rustig nummer, wat ik fijn vind om te luisteren om even te ontspannen.

Ik hoop dat jullie een leuke maand hebben gehad! Wat doen jullie altijd om te ontspannen in een drukke periode?

x Joos

Follow

Comments

Oh ik ben gek op de serie New Girl! Echt genieten! Gave schoenen zeg, echte eyecatchers!

Jaaa New Girl vind ik ook zo leuk! Moet snel weer verder gaan met kijken. Zit nu ergens in seizoen 3. Ben trouwens al een tijdje vet benieuwd naar zo’n Burt’s Bees!

Truffelchips klinkt zo cool haha. IK wil het eens proberen. Zayns nieuwe album is echt top.

De lippenbalsems van Burt’s Bees zijn zeker fijn! Ik gebruik er nu 1 van Bee Natural. Die lijkt wel heel erg op Burt’s Bees moet ik zeggen, maar is ook heel fijn. En de schoenen zijn echt heel leuk! Ideaal ook dat er wel een hakje onder zit, maar dat ie niet te hoog is. Wel zo fijn om er gewoon lekker op te kunnen lopen.

Omg I LOVE New Girl haha! Dat is voor mij echt een serie om verstand op nul te zetten en gewoon lekker te kijken. ♥ Ben nu met het nieuwste seizoen bezig.
Leuke blog meid! En thanks voor je lieve berichtje op de mijne. ;) x

Jaa New Girl is echt heerlijk om te kijken om te ontstressen. Ik loop nu helemaal bij! :D Dankjewel en ik ben echt benieuwd! :) X

Wat leuke favorieten heb je in maart

Ik kijk ook sinds een paar maanden New Girl en vind het zo’n leuke serie! Toffe nieuwe schoenen heb je ook gekocht! :D

Ahh yay! Ja he, New Girl is echt een leuke serie met niet teveel drama en veel humor. :D

Oh wat zijn die schoenen gaaf inderdaad! En ik ben nu heel benieuwd naar die truffelchips, klinkt lekker! ^^

Ja als je van truffel houdt is ‘t zeker een aanrader!

Burt’s Bees heeft hele fijne producten! Ik heb een paar lipshimmers in verschillende kleuren, die voeden en geven een mooie kleur :)

Ik ken het merk verder helemaal niet zo goed. Ik ga eens kijken ernaar, klinkt goed!

Wat een toffe schoenen! En die lipbalm is ook zo fijn. Haha, apart over die bijwerkingen!

Yayy! Ja die bijwerkingen zijn apart.. Ik ga maar voor safe.

Ah leuk New Girl. Zo’n geweldige serie! :)

Jaa, lekker luchtig en grappig! :D

Comment

CLOSE