MENU

Favorieten van juni

Favorites

July 1, 2016

Feature

Het is alweer juli en voor mij betekent dat alleen maar dat de tijd VLIEGT! Ik ben afgelopen maand constant bezig geweest met fotograferen, filmen en editen, waardoor ik echt een beetje heb kunnen proeven hoe het is om dit werk full-time te kunnen doen. Ik zou het nog wel langer willen doen, ook om te kijken hoe ver ik ermee kan komen (en hoeveel ik ermee kan verdienen natuurlijk), maar met de komende maanden kan ik het niet echt testen, omdat ik veel op vakantie ga en veel met familie bezig ben. Ik heb ook geen idee hoeveel ik kan bloggen. Er staan wel wat shoots gepland, maar ik heb geen idee hoeveel tijd ik heb om te editen. Het huis zal vol zitten met familie, ik zal waarschijnlijk deze zomer ook niet in m’n kamer slapen (en anders op de grond) en m’n werkplek moeten verhuizen naar beneden. Ik hoop dat het alleen maar leuk en gezellig is, maar we zullen het zien. Vandaag mijn favorieten van de maand juni!

Bath & body

& other stories body mist & handcream

& other stories body mist & handcream

Ik ben al een tijdje fan van de geuren van de bath & body lijn van & Other Stories. Toen ik deze maand in Amsterdam was, wist ik dat ik weer wat nieuwe producten wilde halen. De Moroccan Tea body mist had ik al een tijdje, nu ben ik helemaal gek op de Floral Memento body mist. Het is een subtiele, zoete, maar frisse geur. De Méditerranéen lijn ruikt vooral naar de zomer, maar ook op een frisse manier. De Moroccan Tea geur vind ik zo lekker dat ik er ook een handcrème van heb gekocht. Eigenlijk wil ik van deze geuren wel de hele lijn. En ze hebben nog meer lekkere geuren! De grote body mist is €15, de kleine zijn €7. De handcrème is €5. Ik gebruik de body mists elke dag en ook voordat ik ga slapen gebruik ik het. Heerlijk!

Batterijentasjes

Battery bags
Hoe handig zijn deze batterijentasjes? Zo hoef je tijdens een lange shoot niet steeds na te denken over welke nou leeg en welke nou vol waren. Ze komen van Etsy en ze zijn er in 2 verschillende maten.

Chloé Digital Instagram

chloedigital-instagram

Als blogger kan je vaak wat tips gebruiken: over Twitter, Pinterest, Facebook, Google Analytics, SEO, WordPress etc. Op de Instagram van Chloé Digital geven ze vaak handige tips. Heel kort, maar krachtig. Soms is het een goede reminder om iets te doen en soms klinkt het interessant genoeg om er meer over te weten te komen. Het houdt mij in ieder geval alert. Naast goede tips posten ze ook veel werkplek inspo!

Unum app

Unum app
Sinds VSCO is geüpdate zijn veel mensen er niet meer zo blij mee. Veel mensen gebruikten het namelijk als hun nepfeed voor Instagram, om vantevoren te bepalen in welke volgorde je foto’s uploadt. Nu is er een andere app in opkomst die precies dit probleem oplost, het heet UNUM. Het heeft onderaan je Instagram-feed en daarboven lege hokjes waar je foto’s in kan plaatsen en verschuiven (wat niet in VSCO kon)! Ik kwam bij deze app doordat Josie er een artikel over schreef. Dit is nog veel beter dan VSCO, dus het maakt mij niet meer uit van de update! Het enige nadeel is dat hij er alleen voor Apple devices is, niet voor Android. VSCO blijf ik uiteraard nog wel gebruiken voor de mooie filters ;)

Tas

Transient thoughts bag wanderer

Ik ben al een tijdje op zoek naar een goeie schoudertas voor op reis. Hij moet niet te groot zijn, maar het liefst passen m’n camera en een waterfles erin. Ook moet hij een rits hebben. Nou, niet zo moeilijk toch, zou je denken. Toch duurde het lang voordat ik er een paar had gevonden die aan m’n criteria voldoen én die ik qua design helemaal mooi vind. Ik ben nu helemaal verliefd op deze tas hierboven, maar weet het nog niet zeker. Hij is $110, dus ik moet er goed over nadenken. Tassen van Charles & Keith spreken mij ook aan en zijn iets betaalbaarder. Mij kennende denk ik dat ik te laat ga kiezen en ik de komende reizen toch weer met een stoffen totebag rondloop, hahah.

Vivian the dog

Vivianthedog

Vivian the Dog Moves to Brooklyn is een boek speciaal voor kinderen die vaak verhuizen. In het boek is Vivian een hele grote hond die gaat verhuizen naar de “big city”. Ze denkt dat alles daar groot is, dus is teleurgesteld als ze daar aankomt en ontdekt dat ze alsnog de enige grote hond is. Het baasje heeft een Kickstarter campagne voor het boek lopen. Ik vind het idee en de uitwerking heel gaaf. Ook leuk om te zien hoe ze de foto’s maken en bewerken. Ik zou het boek zeker wel willen doorbladeren!

Comments

Love the bag! Zelf heb ik net een Paperbag, voor precies dezelfde doeleinden :) x

Wat een leuke favorieten, en die hond is echt te schattig gewoon :)

Aaah…ik volgde je nog geeneens op Instagram. Ga het gelijk even doen. Die producten van B&B zijn prachtig.

Leuke favorieten deze maand!

Comment

CLOSE