MENU

Favorieten van januari

Favorites

January 29, 2016

Feature

Hi! De eerste maand van 2016 is alweer bijna voorbij en ik heb wat leuke dingetjes die ik ben tegen gekomen deze maand op een rijtje gezet: een boek, filmpjes, muziek, etc. Kortom, mijn favorieten van januari en dingen die ik jullie aanraad! Wie weet maak ik hier een vaste rubriek van!

INSTALOVE

Ik ontdekte deze Instagram en echt.. I LOVE IT! Die beer heeft echt iets hartverwarmends.
Instagram: @boonethebear

Instagram, Boonethebear
 

CARRIÈRE


Mimi Ikonn heeft het hier over je droombaan vinden en do’s en don’ts bij sollicitaties! Hoe vind je je droombaan? Hoe val je op tussen andere sollicitanten? En hoe maak je een goede eerste indruk bij sollicitaties? Heel nuttig om te kijken. Mimi is sowieso één van mijn favoriete YouTubers! Ze komt altijd met goede tips en ideeën. een inspirerende vrouw om te volgen!

OP MIJN NACHTKASTJE

anna nooshin

On Top – Anna Nooshin, Bol.com, €20

Dit boek had ik gekregen voor Kerst en ik ben er super blij mee! Anna Nooshin vertelt in haar boek hoe ze is opgegroeid en hoe ze zo succesvol is geworden. Ze schrijft zoals ze praat, wat heel fijn leest. Je merkt echt dat ze een groot hart heeft en dat merkte ik ook toen ik haar ontmoette. Ik ben nu pas op de helft, omdat je lekker rustig aan kan doen en gewoon af en toe een los hoofdstuk kan lezen. Perfect boek voor ‘s avonds voor het slapen!

REPEAT REPEAT

Echt een heerlijk nummer voor regenachtige dagen!

 

SPORTEN IN STIJL

sweat_sparkle2

I DON’T SWEAT, I SPARKLE, ModeMusthaves, €34,95
Deze vest ziet er heerlijk uit voor bij het sporten. Staat op mijn wishlist!

 

CADEAUTIP

Starbucks-personalized

Gepersonaliseerde Starbucks beker, BOHOAmsterdam, €11,95

Mijn zus was deze maand jarig en ik heb deze gepersonaliseerde Starbucks beker aan haar gegeven. Leuk cadeau voor een koffiefanaat! Je kan gewoon de naam doorgeven die je erop wilt, een andere tekst dan ‘Coffee’ als je dat wilt en je kan kiezen uit meerdere kleuren. Met deze beker krijg je ook standaard 0,30 cent korting bij de Starbucks, dus je verdient de beker gewoon terug! ;-)

Hebben jullie favorieten van januari? Hebben jullie goeie tips of aanraders? Laat het me weten!

x Joos

Follow

Comments

Dat vest is echt te leuk! En +1 volger voor het berenkanaal haha.

Super leuk artikel, ook echt inspirerend gewoon :) Die gepersonaliseerde starbucks veker is zooo cool, je zus heeft echt geluk met jouw :D

Heel leuk deze post! On top wil ik nog zooo graag een keer lezen, het klinkt echt tof :)

OH ik ben al langere tijd op zoek naar een andere webshop waar ik deze koffie beker kan kopen en nu bij deze heb ik m door jou gevonden :D Leuk!
Die beer instagram is onwijs schattig haha, ik ga ‘m zeker volgen!

Wat geweldig die Instagramaccount! Ik ga hem meteen volgen. Het heeft inderdaad iets hartverwarmends. Je moet ook maar op het idee komen om zoiets te doen haha.

Echt liefde voor alles. Vooral voor die beer (ahh), Mimi en On top!

Die beer is echt geweldig! Ik wil hem!! Zo fluffy. -x-

wat een heerlijke favorieten en inderdaad heerlijk nummer!

Oh die beer instagram ga ik even volgen :)

Comment

CLOSE