MENU

Favorieten van februari

Favorites

February 26, 2016

Favorieten van februari

Februari is alweer bijna voorbij en eigenlijk ben ik daar wel blij mee, want nu komt maart eraan en in maart wordt het weer lente en zijn er veel mensen om mij heen jarig (incl. ikzelf)! Voor nu heb ik weer een kort overzichtje van leuke dingen die ik ben tegen gekomen afgelopen maand: mijn favorieten van februari!

GILMORE GIRLS REVIVAL!

Gilmore Girls

Ik kon het bijna niet geloven toen ik het las, want mijn all-time favorite serie Gilmore Girls komt gewoon met een revival! Er komen 4 afleveringen van 90 minuten op Netflix, waarin elke aflevering zich afspeelt in een ander seizoen: winter, lente, zomer en herfst. Ik ben heel benieuwd wat het verhaal gaat worden, want naast Lorelai en Rory komen ook bijna alle mannen, vriendinnen en familieleden erin voor. Het zal zich in ieder geval afspelen in deze tijd, dus ongeveer 8 jaar na het einde van het laatste seizoen. Ze zijn deze maand begonnen met filmen, dus het zal nog wel even duren voor het te zien is, maar ik kan echt niet wachten! Wie wilt er met mij in de tussentijd een GG-marathon houden? :D 

AAN HET LUISTEREN

linchpin-cover

Linchpin – Seth Godin

Ik ben zoals altijd weer bezig in meerdere boeken tegelijk. Vandaag deel ik een boek dat ik aan het luisteren ben op mijn mobiel: Linchpin van Seth Godin. Hij vertelt in dit boek over ‘linchpins’, mensen die onmisbaar zijn op het werk. Hij maakt namelijk onderscheid tussen mensen die braaf de regeltjes volgen en doen wat er van hen gevraagd wordt, en de linchpins: dat zijn mensen die niet alleen maar de regeltjes volgen, maar méér doen. Ze doen waar ze van houden, komen met nieuwe ideeën, maken connecties en inspireren. Ik ben halverwege het boek, maar het is zeker een aanrader voor iedereen die zich afvraagt waarom ze werk aan het doen zijn dat ze niet leuk vinden. ;)

INSTA UPDATE

Instagram

Iets waar ik zeker blij mee ben is dat je op Instagram nu heel makkelijk kan switchen tussen meerdere accounts. Ik had nog dit oude account ergens rond zweven, wat vooral richting minimalisme x dagelijkse dingen ging zoals je kan zien, waar ik nog heel af en toe iets mee deed. Maar nu het makkelijker is om te switchen, kijk ik daar nu bijna dagelijks naar andere minimalistische accounts. Ik heb alleen nog niet veel zin om daar zelf weer wat te plaatsen. Misschien komt dat later wel.

STYLE

Adolescent-Asos

Adolescent Boyfriend Sweatshirt, Asos, €35.21
Dit sweatshirt is serieus zooo leuk!! Hij is van het merk Adolescent en exclusief bij Asos verkrijbaar. Ik heb even getwijfeld, maar heb uiteindelijk een andere trui gehaald van hetzelfde merk. Die laat ik nog wel eens zien. Als je van zulke truien met leuke teksten erop houdt, moet je zeker even op Asos zoeken naar het merk Adolescent!

ON REPEAT

Ehmm.. laatste tijd heb ik een guilty pleasure ontwikkeld voor Taylor Swift nummers, hahah. Haar teksten zijn altijd super sprekend (vooral die van haar oudere albums) en kijk deze video dan.. Zó mooi! Ik heb het nu echt al te vaak gekeken, maar ik wil echt super graag een shoot doen daar op dat dak in Parijs!! Wie komt er met mij mee?

x Joos

Follow

Comments

Leuke favorieten! En jouw instagramaccount, wauw!

Oh dat shirt is echt te leuk ^^ En stiekem vind ik Taylor Swift haar teksten ook zo leuk ^^

Die instagram update is inderdaad zo fijn! Oeh en die trui vind ik echt leuk :)

Heel leuk die favorieten! Soms heb ik ook van die Taylor momenten ja, haha.

Super mooie insta feed :D dat switchen is echt handig! Die trui vind ik ook leuk :)

Taylor heeft heerlijke muziek! en wat een mooi insta account zeg

Jaaa, zo’n handige feature van Instagram, dat switchen tussen accounts. Eindelijk kan het! Ha, leuke sweater! Fijn weekend :)!

Oh die afleveringen van Gilmore girls wil ik ook zien, geweldige serie! Die roze trui… WIL IK HEBBEN! :D

Ooooh ja ik kijk ook al een hele tijd uit naar de nieuwe Gilmore Girls afleveringen! Twee jaar geleden kwamen alle afleveringen weer op tv (en die heb ik uiteraard weer gezien). Maar ik zou ze zo nog een keer kunnen kijken haha! En ik ben érg blij dat Jess weer mee gaat doen :D

Hahah jaa Jess!! :D Logan vond ik ook wel leuk, alleen Dean heb ik nooit leuk gevonden, hahah.

Jaaaa zo tof dat er weer een paar afleveringen van Gilmore Girls komen, can’t wait. Ik ben zo benieuwd hoe dat gaat worden! ^^

Comment

CLOSE