MENU

Favorieten van december

Favorites

December 28, 2016

december-favorieten

In de laatste favorieten van dit jaar o.a. mijn winterjas, analoge camera en Wacom tablet!

Winterjas

minimum-winterjas-zalando

Ik heb bij de Black Friday sales een warme winterjas gekocht bij Zalando. Deze is van het merk Minimum, een scandinavisch merk. Het is niet de meest stylish jas (wel mooi minimalistisch), maar hij is echt warm, perfect voor alle shoots in de kou.

Ricoh 35ZF

ricoh35zf

Afgelopen maand ben ik begonnen met analoog fotograferen, puur voor de fun. Mijn moeder had nog een Nikon-SLR camera liggen, maar die deed het niet meer. Ik heb op Marktplaats gekeken naar wat analoge camera’s en ben toen voor deze Ricoh-camera gegaan. Ook heb ik een SLR camera van Ricoh gehaald, maar die heb ik nog niet getest. Ik ben nog bezig met het eerste rolletje. Ik ben benieuwd of de foto’s wat zijn geworden.

Prisma

prisma

Fotograferen met Kerst, by José Chan

Een prisma wilde ik al een tijdje om wat gave effecten mee te krijgen op foto’s. Ik heb deze van Ebay gekocht voor een paar dollar. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd bij portretfoto’s, maar bij de kerstfoto’s gaf het wel een leuk effect met alle lichtjes.

Wacom tablet

wacom-intuos-pro-small

Een Wacom tablet stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en die heb ik dan nu eindelijk gehaald. Ik heb de Wacom Intuos Pro Small. Het is even oefenen en wennen, maar zeker in Photoshop werkt het heel fijn. Het kost veel minder moeite om foto’s te retouchen. Ik heb het ook geprobeerd in Lightroom en Premiere Pro, maar daar ben ik met de muis nog wel sneller. Misschien moet ik wel eerst nog wat meer oefenen om een eerlijk oordeel te kunnen geven hoor!

Bolia.com

scandinavia-como-palm-triangolo-craft-earth-classic-craze-sofa bullet-meteor-whatnot-stefy-hydria-structure-living

Mijn vriend is sindskort verhuisd, dus we hebben veel plannen gemaakt voor het interieur. Een nieuwe interieurwinkel in Den Haag die we toevallig tegen kwamen is Bolia.com. We waren eigenlijk niet van plan om erheen te gaan, maar eenmaal binnen zijn we zeker minstens een uur gebleven! Alles was er heel mooi en ook precies in de Scandinavische stijl die wij mooi vinden. We hebben verder nog geen andere meubelzaken bezocht, dus qua prijs en kwaliteit kunnen we het nog niet echt vergelijken, maar wel een tip voor iedereen die houdt van de Scandinavische stijl!

Delta Goodrem – Heavy

Ik blijf altijd fan van Delta Goodrem, omdat ze een super mooie stem heeft, een mooie uitstraling, heel muzikaal is en piano speelt. Dit nummer vind ik ontzettend mooi en dan met name de overgang tussen bridge en refrein. Luister even.. geweldig toch?

 

Comments

Wat een leuke favorieten weer! Word er helemaal enthousiast van ;).

Oh hele mooie dingen allemaal! Ben benieuwd naar je analoogjes! X

Hele leuke favorieten! Zo leuk om analoge foto’s te schieten!

Comment

CLOSE