MENU

Favorieten van april

Favorites

April 29, 2016

Feature

Yess, april is alweer bijna voorbij! Het was best wel een rustig maandje, maar net zoals ik de vorige maanden heb gedaan, zet ik ook vandaag weer mijn favorieten van deze maand op een rijtje. Kijk je mee?

Marathon

Scandal-Logo

Vorige maand keek ik in al m’n pauzes een aflevering New Girl, maar deze maand keek ik als een gek naar Scandal! Ik heb in 6 dagen 26 afleveringen gekeken, HAHA oeps! Dat is meer dan een seizoen dus. Ik liep een hele tijd achter, want ik was sowieso later begonnen met de serie, maar loop nu helemaal bij. Vooral het einde van seizoen 4 was spannend. Het is echt een super leuke serie, zeker als je houdt van powervrouwen ;-). Olivia weet altijd op het juiste moment de juiste dingen te zeggen om conflicten te op te lossen of problemen te voorkomen. Echt een goed voorbeeld voor mij wat betreft een communicatiespecialist, hahah. Haar kledingstijl vind ik ook echt super mooi trouwens.

Shopped

Anna+Nina gold bar chain earring

Anna + Nina oorbellen

Ik draag niet zoveel sieraden tegenwoordig, maar wat ik draag heb ik het liefst klein, minimalistisch en een tikje chique. Toen ik deze oorbellen dus zag hangen bij de Bendorff in Den Haag was ik meteen verkocht! Ze zijn van Anna + Nina. Ik had ze eerder ook op hun online shop gezien, maar daar waren ze steeds uitverkocht. Heel toevallig keek ik bij Bendorff en daar hingen ze gewoon. Ik heb ze dus meteen gekocht en ben er super blij mee. Ik draag voor het eerst in een lange tijd weer dagelijks oorbellen.

Nostalgie

Powerpuff Joos

Powerpuff Yourself

Hebben jullie dit ook gedaan? Je kan jezelf veranderen in een Powerpuff girl (of boy) op deze site! The Powerpuff girls zijn weer terug met nieuwe afleveringen in Amerika en ter promotie ervan kan je je eigen poppetje maken. Ik heb mezelf dus ook proberen na te maken en volgens mij is het wel redelijk gelukt. The Powerpuff girls was vroeger echt m’n favoriete tekenfilm. Ik wou altijd Blossom zijn en jullie?

Make up tool

Sigma glove

Sigma Spa Express Brush Cleaning Glove

Door deze tool ben ik elke week m’n make-up kwasten gaan schoonmaken. En dit doe ik met zó veel plezier dat ik zelfs die van m’n zus wekelijks ben gaan schoonmaken, hahah. Het is een rubberen handschoen met verschillende texturen erin. Door je kwast met wat babyshampoo (of ander kwastenreinigingsspul) en water over de verschillende texturen over handschoen te vegen, was je de kwast schoon. Elk textuur heeft een andere ‘functie’. Zo heb je een gedeelte waar je de shampoo op kan doen en een gedeelte waar je de kwast spoelt met water. En voor gezichtskwasten heb je grotere texturen dan voor oogkwasten. Ik had hiervoor nooit zin om m’n kwasten schoon te maken, ondanks dat ik wist dat het niet goed was om ze niet te wassen, maar nu doe ik het trouw elke week met plezier. Het is zelfs een leuk klusje geworden. Het geeft een super voldaan gevoel als je ziet hoe alle make-up restjes worden weggespoeld en ook als je een schone kwast op je gezicht doet.

Cowspiracy


cowspiracy1
Cowspiracy is een documentaire die echt m’n aandacht heeft weten te pakken en me bewust heeft gemaakt van wat het nou eigenlijk kost om dagelijk vlees te eten. Ben ik hierdoor gestopt met vlees eten? Nee dat niet, maar nu ik weet hoeveel impact het eigenlijk heeft op de wereld dat we met z’n allen vlees eten denk ik er wel twee keer over na of ik nou echt vlees wil eten of een keertje zonder kan. Het is echt geen zeik film ofzo en gaat ook niet per se over koeien, wat je misschien zou denken door de titel, maar het vertelt gewoon de waarheid. Hij is te zien op Netflix. Een aanrader!

Spread love

Artikel: Compliments are free

Ik heb deze maand niet zoveel gelezen, maar dit artikel vond ik te waar om niet te delen. Het gaat over waarom het goed is om een ‘like’ te geven en een comment achter te laten op social media en op blogs.

Compliments are free. It costs us literally nothing to use kind words. So why not use them as much as possible?

Het is maar een kleine moeite en het kan voor een ander meer betekenen dan je denkt.

And in an Internet world with so much negativity, shouldn’t we be passing out as much positivity as possible?

Super kort artikeltje, maar goed geschreven en helemaal mee eens. Zeker even lezen dus!

Dit waren mijn favorieten van deze maand, hopelijk vonden jullie het leuk! Komende maand wordt denk ik heel erg leuk (en druk), want er staan veel dingen gepland, maar ik ga nog niks verklappen. Ik heb er suuuuper veel zin in!

x Joos

Follow

Comments

Cowspiracy is inderdaad een geweldige documentaire. Echt een eye-opener. Die oorbellen zijn prachtig.

Wat goed dat je Cowspiracy noemt! Zo’n goede docu!

Wauw de oorbellen zijn heel mooi. Anna + Nina heeft wel echt mooie sieraden!
Oooh en The Powerpuff Girls keek ik heel graag. Blossom was ook mijn favoriet, want zij was gewoon zo schattig haha.

Wat leuke favorieten is het van april

wauwie! die oorbellen zijn echt heel erg mooi.
ik ben verliefd haha :)

liefs joelle

Wauw, vooral die oorbellen. Heel veel hartjes daarvoor! <3

Wauw, die rubberen handschoen zie ik hier voor het eerst voorbij komen. Super handig! En jaaa, liefde voor Anna + Nina sieraden. Zo mooi <3.

Comment

CLOSE