MENU

Fashion show: Atelier – Amsterdam Fashion Week

Ik was na de show van Sabine Staartjes door m’n fashion shows archief aan het spitten en zag dat ik de show van Atelier op Amsterdam Fashion Week vorig jaar nog helemaal niet had laten zien op m’n blog! Het leek me leuk om dat alsnog te doen, want een gave collectie was het wel! Afgelopen seizoen was er geen Amsterdam Fashion Week, maar hopelijk binnenkort weer wel en ik hoop natuurlijk dat ik daar weer mag fotograferen. Zo leuk om te doen!

comments

Ontzettend leuk dat je hier bij aanwezig mocht zijn. En hoe tof is het om backstage foto’s te maken! Lijkt me een hele mooie ervaring als fotograaf.

Wauw wat gaaf en wat een mooie foto’s heb je gemaakt zeg

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE