MENU

Fashion show: Ajbilou-Rosdorff | Fashion Week Amsterdam

Fashion Show

January 28, 2017

Het was zoooo gaaf om bij Fashion Week te zijn gisteren! Dit is iets wat ik echt al heel lang wilde doen en nu kan ik echt zeggen dat ik bij Amsterdam Fashion Week heb gefotografeerd. Zoals je ziet heb ik backstage en frontstage foto’s gemaakt bij Ajbilou Rosdorff. Heel cool om te zien hoe iedereen zich altijd voorbereid voor zo’n show. De show zelf duurt maar kort, een kwartier misschien, maar de voorbereidingen op de dag kunnen uren duren en de voorbereidingen voor de dag hebben weken of maanden geduurd. Ik vond het echt heel gaaf om alles te fotograferen en om het mee te maken. De designs zijn ook zó mooi. De vormen, de pastel-kleuren, alle details, de strakke letters en de collectie is ook nog eens zero-waste.

Tijdens de show zelf had ik niet een heel goed plekje kunnen bemachtigen. Het was aardig druk in de fotografenpit met zowel videografen als fotografen. Daar kwam wel een klein beetje ellebogenwerk bij kijken. Ik heb tussen 2 mannen door moeten schieten, over hun schouders, terwijl ik echt de kleinste was van iedereen. Gelukkig merk je er op de foto’s niks van, maar 1 man voor mij was constant z’n lenzen aan het verwisselen en blokkeerde dan mijn zicht. Misschien moet ik vandaag ook een ladder meenemen zoals ik een fotograaf heb zien doen, hahah. Vandaag fotografeer ik 1 show en ga ik 1 show kijken.

Comments

De foto’s zijn heel goed gelukt! Je ziet er inderdaad op de foto’s niets van dat je geen goed zicht had!

Wow, hele aparte kleding, maar de foto’s zijn wel heel goed gelukt! Lijkt me best lastig met alle instellingen enzo.

Hoe tof is dit?! Heel mooi vastgelegd en vind het ook echt toffe kleding voor een modeshow!

Mooie foto’s! Supertof dat je dit mocht fotograferen zeg. Wel irritant dat het zo druk was in de fotografenpit, zeker als je klein bent (ben ik zelf ook, haha). Gelukkig zie je het niet op de foto’s! Nog heel erg veel plezier vandaag, geniet ervan! :)

Goede foto”s! Zeker als je bedenkt hoe lastig het was om goed zicht te krijgen op de modellen. Veel plezier en succes vandaag!

Wat een toffe look hebben de modellen! En wat onwijs gaaf dat je hier mocht fotograferen, al kan ik me heel goed voorstellen dat het een soort slagveld is, haha! Gelukkig zie je er inderdaad niks van op de foto’s. Geniet heel erg bij de twee shows vandaag! Malou x

Hele mooie foto’s en wat gaaf om zo een kijkje te mogen nemen bij een show.

Comment

CLOSE