MENU

Everyday places – 02

Everyday places, ph by José Chan

Ik vond het super leuk om jullie reacties te lezen op de foto’s van week 1 van mijn uitdaging voor januari! Voor wie het heeft gemist, in januari probeer ik elke week foto’s te maken van mijn buurt. Het gaat erom dat je met een ander perspectief naar allerdaagse dingen leert kijken en ze ook misschien meer leert te waarderen. Als jullie de uitdaging ook gaan doen, moeten jullie het zeker hieronder even laten weten! Ik ben benieuwd naar jullie foto’s!

Week 2 is voor mij weer totaal anders. Ik bleef deze week wat vaker binnen, maar heb geprobeerd niet minder foto’s te maken van de buurt. Ik merk dat ik het wel een beetje spannend vind of ik wel iets ‘leuks’ tegen kom om te fotograferen. Je weet namelijk niet wat je kan verwachten. Het blijft een verrassing met wat voor foto’s je weer thuis komt, maar daarom is het wel echt een goede fotografie-uitdaging!

Everyday places, ph by José Chan

Everyday places 02, ph by José Chan

Deze week ging ik naar de kapper in Scheveningen. Zo ziet het strand er dus uit in de winter ;). Verder zie je wat straten die heel allerdaags zijn voor mij, woonboten aan het einde van de straat, werkzaamheden voor de supermarkt, verschillende details en een mooie lucht.

Laat het me weten als jij ook foto’s gaat maken van jouw buurt!

x Joos
Comments

What a beautiful photos for a stung location
I love your blog. I hope you will like mine
kisses
http://www.welovefur.com

Leuk om mijn eigen stad zo te zien! x

Woehh, Den Haag! :D X

Leuk en origineel idee en de foto’s zijn heel mooi geworden!

Je hebt opnieuw mooie foto’s gemaakt, dus volgens mij is je uitdaging deze week ook gelukt!;-) Ik vind het leuk en inspirerend om te volgen. Misschien dat ik mezelf ook binnenkort ga uitdagen!

Ah, dankjewel! Ja, doen!! ;-)

Scheveningen is leuk! Ik herkende het gelijk al. Mooie foto’s heb je gemaakt! Vind het echt leuk om te kijken. :)

Jaa, Scheveningen is heel leuk! Dankjewel! :)

Wat een leuk ideetje! Het zijn ook erg mooie foto’s en een leuke buurt.

Dankjewel! Doe ook mee, Laura, jij maakt ook mooie foto’s!

wat maak jij mooie foto’s! heel fijn sfeertje :)

Comment

CLOSE