MENU

Eerste bruiloft van het jaar

Weekly details

May 15, 2017

Tommy Hilfiger sample sale

Zondag gingen mijn vriend en ik weer naar een sample sale in Hoofddorp, deze keer die van Tommy Hilfiger. Ik had verwacht dat ik bij Tommy Hilfiger beter zou scoren dan bij Calvin Klein een paar weken geleden, maar ik heb deze keer helemaal niks gekocht. M’n vriend heeft ook alleen maar een trui gekocht. Er waren wel wat leuke dingen, maar misschien was ik gewoon al verzadigd.

JOZ Amsterdam, fotograaf

Ik heb een nieuwe flits gekocht, eentje met TTL, de Yongnuo YN-685N, voornamelijk voor de aankomende bruiloften die ik ga fotograferen. Hij bevalt heel erg goed en ik ben van plan om er meerdere bij te kopen, samen met een trigger en lampstatieven zodat ik ook ‘off camera flash’ kan gebruiken bij bruiloften. Het wordt nog wel wat uitzoeken wat ik het fijnst vind werken en wat ik het mooiste resultaat vind geven.

Dinsdag had ik een afspraak bij Ikhazy Hair in Den Haag om een aankomende videoshoot te bespreken. Daarna ging ik door naar Amsterdam om weer foto’s te maken voor de winkel JOZ Amsterdam.

Crush Creatie, branding workshop
Woensdag gaf Iris van Crush Creatie een branding workshop aan een select groepje ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Ik was erbij om foto’s te maken en te filmen en mocht tegelijkertijd ook meedoen. Ik vond het echt SUPER leuk en informatief. Ik heb er echt veel van geleerd en zou het iedereen aanraden die net is begonnen met ondernemen. Maar ook als je al een tijdje bezig bent is het heel goed om je bewust te worden van je identiteit en imago, want alles wat je doet, schrijft, zegt, heeft invloed op hoe anderen naar jouw / je onderneming / je diensten kijken. Heel belangrijk dus dat je weet waar je voor staat en dit ook uitstraalt naar je (potentiële) klanten.

Hinoki, Markthal, Rotterdam
Voor het architectenbureau waar ik 1 dag per week werk ga ik binnenkort nieuwe foto’s maken van het team. Hiervoor mocht ik donderdag het dak op van de toren waar we in zitten. Mooi uitzicht over Rotterdam heb je daar!

‘s Avonds gingen m’n vriend en ik eten bij Hinoki en liepen we nog een rondje door de Markthal (lekker uitziende cupcakes gespot!) voor we op kraambezoek gingen bij vrienden.

Bruiloft, outfit

Vrijdag regende het dus moest ik jammer genoeg een shoot verplaatsen. Wel had ik daardoor veel tijd om me op te tutten voor een bruiloft die avond, haha. Het was een hele andere bruiloft dan ik normaal gewend ben. De kerkdienst begon pas in de avond, gevolgd door een borrel/feest. Ik had alleen nog niet gegeten, dus eindigden mijn vriend en ik heel laat nog bij de KFC, hahah.
Dit was m’n eerste bruiloft van het jaar. Aanstaande vrijdag heb ik weer een bruiloft maar dan als fotograaf. Super zin in!

Comments

Wat zag je er mooi uit op de bruiloft! Mag ik vragen waar je rode top en bloemenbroek vandaan komen? En nieuwe spullen voor fotografie is altijd fijn! Hopelijk pakken de foto’s dan nog mooier uit. En ze zijn al zo mooi :).

Dankjewel! De rode top is van de H&M en de broek is van Weekday. Allebei recent gekocht ;-)

Oh leuk zo’n sample sale, maar jammer dat je niet zoveel hebt gekocht. Werk je een dag per week als architect of als fotograaf bij dat bureau? Superleuk om te doen lijkt me! Ik vind je broek voor de bruiloft overigens prachtig. Malou x

Ik doe de PR & Communicatie bij het architectenbureau :-) maar ze weten dat ik natuurlijk fotograaf ben, dus mag soms ook op pad voor wat fotografieklusjes!

Comment

CLOSE