MENU

Doelen en plannen voor 2017

Personal

January 2, 2017

ricoh35zf

Gelukkig nieuwjaar! Ik wens jullie allemaal een gezegend, gezond en succesvol 2017! ? Ik vind een nieuw jaar altijd heel fijn, omdat het een nieuw begin is, net als dat je op de eerste pagina van een nieuw notitieboek begint. Heerlijk gevoel! Ik heb de afgelopen weken veel gebrainstormd over mijn doelen en plannen voor het nieuwe jaar en een aantal ervan zal ik ook met jullie delen ?.

josechan

Allereerst mijn doelen en plannen op het gebied van fotografie:

Bruiloften

Ik ga dit jaar bruiloften fotograferen. Mijn doel is om er zo’n 5 a 10 te doen. Ergens daar tussen zou ik tevreden zijn. Ik wil er ook niet té veel doen meteen omdat het best zwaar werk kan zijn en het editen ook veel werk is.

Fashion Week

Zoals ik al vaker heb gezegd. Fashion shows fotograferen is voor mij echt een droom en dit jaar ga ik ervoor zorgen dat ik fashion shows en backstage ga fotograferen bij Fashion Week. Ik wil ook heel graag naar een Fashion Week in het buitenland om daar tenminste streetstyle te fotograferen. Iemand zin om mee te gaan?

Fotoreis

Dit jaar ga ik een fotoreis maken, de reis is al geboekt! Mijn moeder en ik gaan naar Madeira. Ik heb er super veel zin in. Landschapsfotografie is wel weer een vak apart, maar ik denk dat het heerlijk is om even gewoon voor mezelf te fotograferen in plaats van voor werk.

Meer leren

Hoe verder ik kom met fotografie, hoe meer ik merk dat ik nog kennis mis. Zo gaat dat altijd he? Ik moet nog zooooveel leren. Vooral qua lichten, flitsen en ook de business en marketing kanten.

E-polette, by José Chan

Dan m’n plannen en doelen voor m’n blog:

QOTD

Mijn doel met m’n blog is sowieso om mensen te helpen en toegevoegde waarde te leveren. Dit gebeurt door mensen te inspireren met mooie foto’s, maar ook door het geven van fotografietips. Vorig jaar ben ik begonnen met de Question of the Day blog posts waar ik fotografievragen beantwoord. Dit wil ik dit jaar doorzetten, zodat je een verzameling posts krijgt met vaak gestelde vragen waar iedereen wat aan heeft.

Persoonlijk

Persoonlijk bloggen is iets wat ik vorig jaar ook al had genoemd bij m’n goede voornemens. Het ging al goed voor m’n gevoel, maar ik ga het dit jaar toch anders indelen door middel van korte wekelijkse overzichtjes. Januari is dan een test-maand en daarna kijk ik wel of ik het zo blijf doen.

Fotografieboeken

Een andere grote passie van mij naast fotograferen is lezen. Als ik geen fotograaf kon worden, was ik denk ik wel editor geweest ergens, puur om betaald te worden voor lezen. M’n twee passies wil ik combineren door fotografieboeken en andere relevante boeken te reviewen! Suggesties voor boeken?

YouTube

Een groot vraagteken heb ik nog staan bij YouTube. Ik heb opgeschreven dat ik 1 video per maand wil publiceren. Dat moet te doen zijn dacht ik, maar ik moet nog goed brainstormen over de content en ik ben die perfectionist die uitstelt tot alles perfect is.

Shoes

Verder heb ik natuurlijk ook nog wat persoonlijke doelen:

Sporten & gezond eten

In 2015 was ik super goed bezig met Kayla Itsines’ Bikini Body Guide. De eerste helft van 2016 ging ook goed, maar de tweede helft minder. 9 januari beginnen zij en haar hele community weer bij week 1, dus ik ga lekker meedoen. De resultaten waren namelijk écht heel goed. Ik voelde me fit, gezond en sterk, precies wat ik wil. Daarbij hoort natuurlijk ook gezond eten, wat ik eerst ook goed deed, dus daar ga ik ook weer aan werken!

Sparen

Sinds ik werk, ben ik veel bewuster bezig met geld en waar het allemaal heen gaat. Er zijn een aantal dingen waar ik voor wil sparen, waaronder interieur en reizen, en daarvoor moet ik dit jaar gaan sparen.

Ik heb het gevoel dat het weer een mooi jaar gaat worden.
? Wat zijn jullie doelen en plannen voor 2017?

Comments

Heel veel succes met je doelen en geniet van je fotoreis! Mijn doel is om een eigen bedrijf op te zetten en gelukkig te blijven :)

Goed bezig lady! Goed om te reflecteren op het afgelopen jaar en te kijken waar je naartoe wilt gaan!
Ik ga graag met je mee in de koffer voor fashion shows haha.
Succes met alles!
Bless

Ik wil mee naar fashionweken! ;”) Street foto’s vind ik altijd wel heel tof! Leuk dat je ook meer bruiloften gaat doen.

Wat tof dat je bruiloften gaat doen! Ik zag al een paar keer foto’s voorbij komen op Instagram, die vond ik echt al suuuper tof. Vind dat jij echt totaal geen standaard foto’s maakt, maar echt een eigen stijl hebt. Heel gaaf! Oeeeh en Madeira, wat een leuk vooruitzicht joh. Daar zou ik ook nog wel een keer naar toe willen! Ze noemen dat het bloemeneiland toch? Haha. Ben benieuwd naar watvoor toffe foto’s je daar gaat schieten. :)

Aww, dankjewel! Jaa klopt, maar geen idee of we bloemen gaan fotograferen of andere dingen, hahah. Ik zie het wel, tis daar sowieso mooi! :D

Hele mooie doelen meid.

Er bestaat een leuk polaroid boek weet niet precies hoe het heet, misschien is dat wat voor een review ben namelijk best wel benieuwd naar dat boek.

Oehh, volgens mij weet ik welke je bedoelt! Een boek vol met Polaroids he.

Wat veel mooie doelen heb je voor 2017! Succes met je doelen, het gaat je vast lukken :)

Dankje, ik ga ervoor! X

Wat een leuke doelen! Ik wens je een gelukkig nieuw jaar!

Dankjewel, gelukkig nieuwjaar!

Comment

CLOSE