MENU

Crush Creatie

Crush Creatie, by José Chan

Vorige maand mocht ik bij Iris van Crush Creatie langs in Someren (vlakbij Eindhoven) om haar branding workshop te volgen en om deze tegelijkertijd ook te fotograferen en te filmen (jaja, multitasking!). De workshop was echt super informatief en leuk! Ik heb zelf Wetenschapscommunicatie gestudeerd voor m’n master en heb ook bij m’n stage bij ING bij Global Branding gezeten, dus branding is zeker niet onbekend voor mij. Maar tijdens deze workshop ging ik pas echt goed nadenken wat nou míjn brand is en hoe dit tot uiting komt overal waar ik gezien wordt. Iris laat je echt goed nadenken over je brand en geeft super praktische tips die je meteen kan toepassen. De workshop is met een groep van 4, dus het is heel persoonlijk, je hebt de mogelijkheid om veel vragen te stellen en het is leuk om met elkaar te sparren over ideeën. Ik heb er echt veel van opgestoken, zeker een aanrader dus!

Crush Creatie, by José Chan Crush Creatie, by José Chan Crush Creatie, by José Chan Crush Creatie, by José Chan Crush Creatie, by José Chan

Na de workshop bleef ik nog even om foto’s te maken van Iris’ super stylish kantoor en ook om nog wat impressies te filmen van haar aan het werk. De foto’s en het filmpje staan nu op haar website. Ik vond het er zó leuk uitzien allemaal bij elkaar dat ik de foto’s ook even moest delen hier. Ik zou jullie echt aanraden om even een kijkje te nemen op haar website, alles klopt gewoon en past bij elkaar! Ik vond het super leuk om foto’s te maken van zo’n ambitieuze ondernemer en we gaan zeker nog vaker samenwerken!

comments

Oh, de stijl van het kantoor past echt bij jouw foto’s ofzo, heerlijk licht! Mooi!

Wat tof zeg dat je dit mocht doen!

Dat klinkt heel interessant! Ik ga eens op haar website kijken. Prachtige foto’s heb je ook weer gemaakt en ze zijn ook heel mooi nabewerkt.

Fijne combinatie van leren en fotograferen! Heel mooie foto’s en inderdaad: wat een tof kantoor ♥

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE