MENU
S&A

Simone & Andrew

We zijn echt verliefd op de foto's van José. Haar professionaliteit, haar geduld, haar fijne energie en het meedenken heeft onze dag nog specialer gemaakt. Ze heeft onze bruiloft ondanks de corona-maatregelen en uitdagingen (het weer) op een fantastische wijze vastgelegd en daar zijn we haar heel dankbaar voor.

01
010
M&W

Marcella & Wesley

We zijn superblij dat we voor José hebben gekozen als fotograaf voor onze bruiloft! De communicatie is fijn, ze werkt heel professioneel en het resultaat is prachtig geworden, de foto’s zien eruit alsof ze zo uit een wedding magazine komen! Ze heeft een tijdloze en lichte stijl, precies zoals we wilden. We krijgen van iedereen complimenten over onze trouwfoto’s. Mochten we ooit weer een fotoshoot willen doen dan weten we haar te vinden!

02
010
Hortus botanicus engagement shoot
V&D

Vy & Davor

WOW WOW WOW! Wat zijn wij blij dat wij José hadden gekozen als fotograaf voor onze bruiloft. José is professioneel, flexibel, vriendelijk en communiceert heel fijn. Wij hebben voorafgaand een love-shoot gehad met José en kunnen dat iedereen aanraden. Wij hebben geen ervaringen met fotoshoots en waren ontzettend awkward en onwennig, gelukkig weet José wat ze daarmee aanmoet en al snel voelden wij ons op ons gemak. Daarnaast heb je super mooie kiekjes die je kan gebruiken voor je uitnodigingen en/of op de bruiloft! Omdat wij de love-shoot hadden gehad voelden wij ons op de bruiloft veel meer op ons gemak voor de camera. Met alle spanningen en hectiek rondom het huwelijk was het fijn om te weten dat je voorbereid bent op de fotoshoot en José ook al een beetje kent. IE-DER-EEN is zó enthousiast over de gemaakte foto's van José. Elk plaatje is prachtig! Velen malen bedankt lieve José!

03
010
Maternity session in Amsterdam, Netherlands photographer
K&D

KC & Dan

We don’t even know where to begin. We absolutely LOVE the photos! We are completely obsessed! It was exactly what we envisioned and we could not be happier.

Thank you so much for helping us beautifully capture such a special time in our lives! You are an incredible photographer and we can’t wait to work with you again in the future.

04
010
I&M

Ilse & Mark

V E R L I E F D zijn wij op de foto's die door José zijn gemaakt! José is een hele fijne fotograaf om op je bruiloft te hebben. Los van de prachtige foto's die zij heeft gemaakt, is ze zeer prettig in de omgang, zij reageert snel, komt met leuke ideeën en tips en heeft ervoor gezorgd dat het poseren niet zo ongemakkelijk was ;)

05
010
A&S

Andy & Sinyee

We zijn zo ontzettend blij en gelukkig met de fotos. Het is echt prachtig!!
We waren beide sprakeloos toen we de fotos voor het eerst zagen, zo bijzonder en mooi om zo onze trouwdag te herbeleven.
Alle momenten (bewust als onbewust, klein en groots, vrolijke en emotionele) zijn prachtig vastgelegd op een manier zoals we het voor ogen hadden.
Onze trouwdag had niet mooier vastgelegd kunnen worden!

06
010
M&J

Marielle & Jasper

José did an amazing job taking photos of our civil ceremony. Right from the beginning, we felt like we were in great hands: she took the time to get to know us, and worked with us to suit our needs. The photos themselves were incredible - we were very happy with the results! Even though the day itself was very rainy, she managed to make the photos look beautiful. Thank you so much José for these wonderful memories. We would highly recommend her!!

07
010
L&H

Louise & Ho Hee

José heeft onze verloving, mijn bachelorette én onze bruiloft vast gelegd. José doet dat onopvallend (op een positieve manier) en zorgt ervoor dat je prachtige foto's hebt van de mooiste momenten om de speciale dag na te beleven. Wat voor ons erg fijn was, is dat José ook Chinees is en met onze ouders en grootouders kan communiceren.

08
010
C&S

Christine & Sebastiaan

José was onze trouwfotograaf en WAUW wat zijn we blij met de foto's die we hebben gekregen! De foto's hebben mooie kleuren en we houden heel erg van haar stijl. Het was heel prettig om met haar samen te werken, ze is erg rustig, luistert goed naar onze wensen en kreeg het ook nog eens voor elkaar om 350 mensen op een groepsfoto te krijgen. Het was het helemaal waard.

09
010
E&T

Elize & Ting

De keuze voor José als fotograaf is er een waar we zeker geen spijt van hebben. Het volledige traject is heel soepel gelopen. José is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Dat komt omdat ze niet alleen heel goed is in haar werk, maar ook in haar communicatie. José reageert snel en duidelijk op vragen, geeft zelf aan welke informatie ze van je nodig heeft en denkt altijd met je mee. Op de dag zelf is José op de achtergrond, maar tegelijkertijd precies bij de juiste momenten aanwezig. Ook is haar vibe heel relaxed waardoor ze iedereen automatisch op zijn of haar gemak stelt.
De foto's zijn prachtig en precies zoals we voor ogen hadden. Ze heeft zowel 'geregisseerde foto's' om in te lijsten als spontane foto's met een emotionele waarde gemaakt. Het is een fantastische documentatie van een onvergetelijke dag geworden. De manier waarop de foto's worden afgeleverd vonden wij ook heel fijn en handig. Kortom: we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen.

010
010
CLOSE