MENU

Citytrip 2016: Praag

PRAAG_01

PRAAG_03

PRAAG_04

PRAAG_05

PRAAG_08

PRAAG_09

PRAAG_12

PRAAG_14

PRAAG_15

PRAAG_16

PRAAG_17

PRAAG_20

PRAAG_22

PRAAG_23

PRAAG_24

PRAAG_26

PRAAG_27

PRAAG_28

PRAAG_29

PRAAG_30

PRAAG_35

PRAAG_36

PRAAG_37

PRAAG_38

PRAAG_39

PRAAG_41

PRAAG_42

PRAAG_44

PRAAG_46

Eindelijk weer een update op m’n blog hoor! Ik ben terug van alle reisjes en begin langzaamaan weer bij te lopen met m’n to-do lijst. Ik heb echt een super leuke zomer gehad en het is nog niet voorbij want één van de hoogtepunten komt er nog aan, namelijk de bruiloft van m’n zus aankomende vrijdag!

Na Praag ben ik nog naar Londen en Parijs geweest en dat in 2 weken, dus Praag lijkt alweer heel lang geleden, maar daarom extra leuk om deze foto’s te kunnen posten en terug te kijken. Praag is misschien toch wel de mooiste stad van allemaal, wat ik totaal niet had verwacht! Qua architectuur is het heel erg mooi, en al die leuke kleurtjes van de gebouwen! Ook het eten is goedkoop vergeleken met de andere steden. We waren er 5 dagen, wat prima was. Misschien was 4 zelfs genoeg geweest, maar zo konden we lekker rustig aan doen. Zeker als je met een grote groep bent is dat wel fijn.

De foto’s heb ik gemaakt met m’n nieuwe camera en dit is ook de enige reis waar ik deze camera heb meegenomen omdat hij redelijk zwaar is (en ik wil niet dat er iets mee gebeurt!). Ik ben HEEL blij met de kwaliteit van de foto’s die hij maakt. Ik heb er ook al 2 shoots mee gedaan afgelopen weekend. Die foto’s zal ik binnenkort ook laten zien hier.

Tot zover m’n update. Ik zal nu weer regelmatig posten, zeker omdat ik wat in te halen heb. Hoe was jullie zomer?

comments

Pracht foto’s heb je gemaakt! Zelf wil ik ook altijd nog een keer naar Praag, ik hoor er alleen maar positieve verhalen over! Liefs je naamgenoot, haha :)

Wat heerlijk om al die foto’s te zien! Ik ben ook druk de foto’s aan het uitzoeken van de roadtrip in Frankrijk. We hebben daar ook heerlijke weken gehad. Leuk om ook jouw foto’s te zien!

Wat veel foto’s, en allemaal zo mooi!<3 Praag lijkt me echt een gave stad om eens te bezoeken! X

Ik wist dat je veel reizen op de planning had staan, maar ik hield het niet meer bij op instagram haha. Wel echt heel tof! Hele mooie foto’s heb je ook gemaakt, zoals altijd eigenlijk;-) En goed dat je nieuwe camera bevalt. Zelf twijfel ik altijd of ik mijn spiegelreflex meeneem op vakantie of niet, want ik wil inderdaad ook niet dat er wat mee gebeurt en het is niet altijd even handig. Maar achteraf, als ik de foto’s bekijk, ben ik wel altijd blij als ik hem wel heb meegenomen.
Veel plezier vrijdag!

Praag ziet er uit als een prachtige stad zeg! Hele mooie foto’s. Fijn dat je zo’n leuke zomer hebt gehad en zooo gaaf dat je zus gaat trouwen. Geniet ervan vrijdag :). Zelf ben ik zaterdag teruggekomen van mijn vakantie. Zo herkenbaar om heel lang geen enkele update geplaatst te hebben. Ik hoop er ook deze week tijd voor te hebben maar het is nu vooral druk druk druk ;). Ik ben benieuwd naar de komende foto’s met je nieuwe camera!

Hele mooie foto’s! Ik ben een poosje geleden naar Praag geweest, met school. Kan me er niet heel erg veel van herinneren, des te leuker om deze foto’s te zien! (En halleluja, die food foto’s <333) Heel veel plezier ook op de bruiloft van je zus :D

Prachtige foto’s! Ik ben nooit in Praag geweest maar het ziet er inderdaad uit als een hele leuke stad vol fotogenieke plekjes.

Heel erg leuk om te zien. Prachtige foto’s.

Leave a comment

CLOSE