MENU

Cinemagraph: Noor

Fotoshoot

June 11, 2016

Cinemagraph, by José Chan

Deze cinemagraph maakte ik 2 jaar geleden en sindsdien heb ik er geen één meer gemaakt! Ik weet niet waarom eigenlijk, want ik vind ‘m nog steeds heel leuk. Een cinemagraph is zoals je ziet een foto met een subtiele beweging erin die zich steeds herhaalt. Het is anders dan een normaal GIFje, want dat is vaak gewoon een filmpje. In een cinemagraph is het een loop en beweegt maar een deel van het beeld, wat een leuk effect geeft. Deze van 2 jaar geleden heb ik nooit gedeeld hier omdat ik toen nog geen blog had. Het was de eerste keer dat ik zoiets maakte en ik zie ook dat hij niet helemaal perfect is, dus ik zou het wel vaker willen oefenen. Ik moet me dan wel weer helemaal verdiepen erin, want ik ben alweer vergeten hoe je het maakte. Wel iets met een filmpje waarbij het model hééél stil staat, de camera op een statief en Photoshop. Een leuke uitdaging voor de komende tijd!

Comments

Huh, dit is gaaf! Nog nooit gezien.

Wat onwijs tof! Het effect is prachtig!

Ah tof ik kende dit nog niet!

wauw wat onwijs gaaf! misschien leuk om hier een tutorial over te maken, het ziet er in iedergeval echt super mooi uit !
xx Ish

Ik vind cinemagraphs zo ontzettend leuk! Ik wil het al een hele tijd eens proberen, maar tot nu toe is het er nog niet van gekomen.
Erg mooi gelukt!

ik ging er een bekijken en toen heb ik ze gelijk allemaal maaar gedaan. heel tof!

Comment

CLOSE