MENU

B&W

Fotoshoot

September 15, 2016

BW, photo by José Chan

BW, photo by José Chan

BW, photo by José Chan

BW, photo by José Chan

BW, photo by José Chan

Het heeft even geduurd, maar eindelijk vond ik het tijd om deze foto’s te delen. Van deze shoot konden jullie al zien dat ik locaties ging scouten bij Hoek van Holland en ook een filmpje dat is gemaakt tijdens dezelfde shoot. Als ik zo terug kijk ben ik heel blij met de foto’s, maar denk ik van mezelf dat het toch wel beter had gekund. Maar dat is de perfectionist in mij die altijd maar beter wil. Dit is de eerste keer dat ik een hele shoot zwart-wit heb ge-edit wat moeilijker is dan je denkt. Ik kan er zeker nog langer mee door oefenen. Ik hoop snel weer een fashion shoot in te plannen om m’n portfolio uit te breiden en omdat ik ‘t gewoon super leuk vind om te doen. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de foto’s vinden!

Trouwens, zoals je ziet ben ik totaaaaal niet goed in het verzinnen van titels voor shoots. Dus als je een stoere, passende naam weet voor deze shoot.. comment maar met ideetjes!

Model: Lois van Loenen
MUAH: René Reyneker
Fotografie & Styling: José Chan

Follow

Comments

Ik vind de foto’s heel tof geworden, mooi model ook! Zwart wit is inderdaad moeilijker dan je denkt, maar het is zo leuk.

Rock of Holland ?

Ik vind deze foto’s echt prachtig! Dat zwart-wit geeft een heel fijn sfeertje. mooi gedaan hoor.

Wauw, wat een prachtige foto’s. Vooral de voorlaatste vind ik ZO mooi!

Heel gaaf geworden zeg! Zwart wit is zooo mooi.

Comment

CLOSE