MENU

Bloggershoot: Marlissa

Begin juli was ik op een hoge verdieping in een appartementencomplex in Rotterdam en van daaruit keek ik neer op deze parkeergarage. Hij was helemaal leeg, opvallende gele lijnen op een donkere grond en een flatgebouw op de achtergrond. Ik wist meteen dat ik hier een keer moest shooten! Marlissa en ik hadden al plannen om weer te shooten en dit werd dus sowieso één van de locaties. Helaas toen we er gingen shooten was het hier wel redelijk volgeparkeerd, dus hadden we veel minder ruimte om te shooten en te spelen met de lijnen. Toch ben ik heel blij met de foto’s, want Marlissa’s stijl past hier wel heel goed bij. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier een shoot doe!

comments

Super tof zeg deze foto’s! Ook lekker anders dan anders.

ah zo cool deze foto’s!! echt top dat je er ook bovenop foto’s kon maken!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE