MENU

Een bloggershoot en meeting met Qlippie

Behind the Scenes

October 8, 2016

Hi! Ik was van plan om een weekly details te maken deze week, maar dat is niet gelukt. Wel heb ik gisteren de hele ochtend foto’s gemaakt, dus kan je zien wat ik allemaal heb gedaan en hoe een blogger shoot er aan toe gaat.

bts

Vrijdag 7 oktober

6.00 – Poee, vroeg opstaan vandaag, want ik heb vroeg afgesproken in Amsterdam met Emilie voor een shoot. Je moet er wat voor over hebben om mooie foto’s te maken.

6.41 – Tijd voor ontbijt. Deze mooie rozen staan op de eettafel. Ik had ze gekregen van de lieve Beau-Ann op woensdag.
M’n ontbijt houd ik simpel, tis vroeg en ik moet zo weg. Boterham met worst.

bts2

7.38 – In de trein lees ik verder in het boek: How to win friends and influence people. Deze keer gaat het over het onthouden van namen en over goed luisteren naar mensen. De voorbeelden die worden gegeven laten echt zien hoeveel impact zulke simpele dingen kunnen hebben.

8.22 – Tijd om te shooten! We doen vandaag 4 outfits. Dat betekent veel gesjouw met kleren, schoenen en tassen. Als eerst, de schoenen wisselen!

bts3

8.37 – Eerste outfit is klaar, wat wordt de volgende locatie? Dit ziet er wel goed uit!

8.40 – Tijd om de schoenen weer te wisselen, van laarzen naar hakken. Het wordt inmiddels drukker op straat.

8.55 – Tweede outfit is ook gedaan, we lopen weer door tot we een leuk plekje zien.

bts4

9.08 – Derde outfit ook weer geshoot. Volgens mij gaan we hard vandaag! Komt misschien omdat we nu al heel vaak hebben geshoot samen. Ondertussen maken we ook wat foto’s voor Instagram natuurlijk.

9.10 – Was het eerst nog netjes geordend, al dat omkleden creëert chaos.

9.14 – Een hele mooie locatie gevonden voor de laatste outfit! Eerst Instagrammen weer :-)

bts5

9.28 – Het shooten zit erop! De laatste schoenenwissel zodat Emilie pijnloos naar huis kan.

9.55 – We zijn eerder klaar dan ik had verwacht, dus ik kan lopend naar m’n volgende afspraak. Mooi stukje Amsterdam!

11.08 – Bij m’n volgende afspraak. Exciting, een nieuwe samenwerking aan het bespreken! We zitten niet bij de kapper trouwens, maar bij Lot Sixty One, een café waar je ook je haar kan laten knippen ;-).

bts6

11.22 – Deze duiven zijn niet bang om overreden te worden. Ze vechten om een stukje brood.

12.18 – Ik ben in de buurt, dus ik ga bij People’s Place lunchen met een goeie vriendin. Dit is het bedrijfsrestaurant van Tommy Hilfiger en ze hebben er super lekker eten! Ik kies voor een gezonde salade, wel met gefrituurde aubergine.

14.51– Weer thuis en m’n nieuwe gadget aan het unboxen: de Qlippie Live! Ik maak er ook meteen een Instagram Story van. De komende tijd zal ik er meer over uitleggen, maar het is een super gaaf gadget!

bts7

20.11 – Uitgespeeld, uitgegeten. Tijd om te editen en deze blog in elkaar te zetten. Deze foto van Emilie is met een wide-angle lens gemaakt. Anders dan wat ik normaal doe, maar wel een gaaf effect!
Bij het selecteren van de foto’s van woensdag kwam ik deze tegen van Beau-Ann. Ze is soms echt een lolbroek, hahah.
De rest van de avond edit ik een testvlog van misschien wel een nieuwe vaste client :-).

Dat was het voor deze keer. Laat me weten of jullie zoiets vaker willen zien, want dan ga ik het zeker vaker doen!

Comments

Ahhh Helemaal duidelijk nu :)

Erg leuk om zo eens een kijkje achter de schermen te nemen :) Ik vroeg me gelijk af of ze voor de verschillende outfits omkleed op straat? Schoenen snap ik wel maar hoe doe je dat dan met een andere broek of shirt? Misschien een stomme vraag maar ik heb hier helemaal geen verstand van en ben nieuwsgierig hoe zoiets dan gaat :)

Hahah, nee goeie vraag juist! Ze doet het inderdaad op straat, maar niet alle bloggers doen dat per se. Als het niet heel druk is, gaat het wel op straat. Met een trui kan je makkelijk een shirtje eronder houden bij het omkleden, met een t-shirt gaat dat niet, dus dan moet je snel wezen ;-) Met een broek doet ze eerst een makkelijk los jurkje aan erover. Daaronder verwisselt ze dan de broek en daarna gaat het jurkje weer uit. Sommige bloggers kleden zich liever om op de wc bij een café of in een kleedkamer in een winkel. Kost alleen meer tijd. In de winter gaan we sowieso ergens binnen omkleden!

Zo leuk om te zien en lezen dit! Vaker doen :)

Erg leuk om het zo op deze manier te zien!

Die foto van Beau-Ann, geweldig! :’)

wauw mooie foto’s! ben ook benieuwd naar de Qlippie Live :o ziet er interessant uit.

Ik vind het echt heel leuk om te zien! Vaker doen dan maar ;”)

Wat een leuk artikel! Leest heel prettig.

Comment

CLOSE