MENU

Bloggershoot: Maaike

Maaike, My Reports Maaike, My Reports Maaike, My Reports Maaike, My Reports Maaike, My Reports Maaike, My Reports Maaike, My Reports

Maaike had mij in januari benaderd voor een outfitshoot voor haar blog My Reports. Op haar blog schrijft ze over allerlei trends en nu wilde ze de fashion trends wel meer oppakken. Begin maart zijn we dus gaan shooten in Amsterdam bij de grachten. Het was de eerste keer dat Maaike voor mijn camera stond, maar het ging super goed en we werkten heel fijn samen. Ze vertelde dat ze op de foto er vaak anders uitziet dan hoe ze in het echt is, maar volgens mij is het ons aardig gelukt om haar als haar zelf op haar mooist vast te leggen. Volgens mij heb ik eerder al eens gezegd dat ik een mix zag tussen Penelope Cruz en Daphne Bunskoek door mijn camera.. Zien jullie het ook?

comments

Mooie foto’s heb je gemaakt!

Dat zie ik zeker! :D Super leuk en ik vind die deur ook gaaf erbij trouwens. Leuk dat jullie zo fijn samen werken bij de eerste keer!

Dit zijn echt prachtige foto’s! En wat een beauty ook voor de camera, ze ziet er heel krachtig uit!

Tof zeg! En ze lijkt zeker op Daphne Bunskoek, zeker in die roze trui.

Ik ga gelijk kijken op haar blog! Wat een mooie foto’s zeg, ik vind de pumps op de close-up echt prachtig. Ik snap heel goed dat jij Daphne Bunskoek ziet overigens! Malou x

Hele leuke foto’s! Ik kende haar blog voorheen nog niet, ga zeker een kijkje nemen.

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE