MENU

Bloggershoot: Kelpa

Kelpa, Kelpa's Diary, The EYE, AmsterdamKelpa, Kelpa's Diary, The EYE, AmsterdamKelpa, Kelpa's Diary, The EYE, AmsterdamKelpa, Kelpa's Diary, The EYE, Amsterdam

Voor m’n reis heb ik een heleboel shoots gedaan, waaronder deze met Kelpa. Ik vind het altijd super leuk om met Kelpa te shooten omdat het net wat speelser is en we samen net wat creatiever zijn. Deze keer hebben we foto’s gemaakt bij The EYE, het filmmuseum in Amsterdam. Deze zwart-witte muur met geometrische vormen maakt natuurlijk een hele bijzondere achtergrond. We vonden het dan ook leuk om meer van de achtergrond te laten zien. Ik heb de wat wijdere foto’s dan ook gemaakt met m’n Sigma 35mm f/1.4 ART lens. Die gebruik ik nog niet vaak, maar voor dit soort foto’s is hij ideaal!

comments

Heel tof! Locaties kunnen zoveel toevoegen. Love it!

Super toffe locatie dit!!

Wat een gave foto’s! Haar outfit past ook perfect bij de achtergrond :)

Wat een ontzettend gave foto’s! Vooral die foto waarop ze rent, vind ik echt heel mooi.

Dat zijn inderdaad hele creatieve foto’s! Die achtergrond is echt een leuk idee, maar ook de detail foto’s vind ik echt heel mooi :)

Echt super toffe foto’s daar voor die muur!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE