MENU

Bloggershoot: Hailey

Hailey, Palace of Bliss Hailey, Palace of Bliss Hailey, Palace of Bliss Hailey, Palace of Bliss Hailey, Palace of Bliss

Maart was een maand vol met leuke outfitshoots met bloggers met wie ik nog niet eerder had gewerkt. Ik vind dat heel leuk, omdat ik steeds nieuwe mensen leer kennen en het is altijd zó inspirerend om de verhalen te horen van hoe en waarom iemand is begonnen met bloggen. Alle bloggers hebben dezelfde struggles van het balanceren van werk, bloggen, geld verdienen, en tegelijkertijd hebben ze ook allemaal een grote passie voor wat ze doen. Uiteindelijk bloggen we omdat we het zelf leuk vinden en niet omdat het moet.

Met Hailey was het net zo gezellig. Zij schrijft op haar blog Palace of Bliss over een bewuste en duurzame lifestyle, waaronder fair fashion. Daar ben ik wel een tijdje mee bezig geweest na de documentaire ‘The True Cost’ gezien te hebben. Het blijft lastig om fashionable en trendy kleren te kopen die op een duurzame en eerlijke manier zijn gemaakt en dan ook nog eens betaalbaar zijn. Gelukkig zijn er steeds meer merken die zich in de categorie fair fashion kunnen plaatsen. Hailey vertelde ook over een soort kledingbibliotheek in Amsterdam waar je kleren kan lenen. Dat is nog eens een slimme oplossing! Dan hoef je geen kleren te kopen, maar kan je toch vaak ‘nieuwe’ items aan. Vooral handig als je naar een evenement moet, lijkt me. Goed initiatief! Letten jullie erop of je kleren ‘eerlijk’ worden gemaakt?

Comments

Oh! Wowie! Ik had nog helemaal niet gezien dat je een artikel over onze shoot had geschreven!! Zo ongelooflijk leuk! Dankjewel!! Ook dank aan de meiden voor hun lieve commens! <3 Ik vond het ook zo gezellig met jou! En heb echt zin in de volgende shoot!

Haar haar is zo mooi! :) Leuk gedaan weer. X

Wat een prachtige meid zeg, wauw!

Prachtige, stralende foto’s <3. Mooie afwisseling tussen details en foto's van afstand. En ja, wat tof om zo nieuwe mensen te leren kennen via je werk. Lijkt me ook super inspirerend en gezellig!

Wat een prachtige foto’s! Ze straalt helemaal! Zelf probeer ik ook iets meer te letten op fair fashion, maar ik vind het nog wel best lastig. Fair fashion is helaas vaak zo duur. Maar gelukkig zijn er wel steeds meer winkels met bijvoorbeeld een kledinglijn van biologisch katoen. Dat is ook al een mooie stap in de goede richting :)

Comment

CLOSE