MENU

Bloggershoot: Emilie

Fotoshoot

February 22, 2017

Hi! Wie mij volgt op Instagram heeft misschien wel gezien dat ik op zoek ben naar bloggers die wel wat fotografietips kunnen gebruiken voor hun blog. Ik ben namelijk van plan om een paar Q&A-sessies te houden binnenkort waar je fotografievragen kan stellen die we samen kunnen bespreken. Dit wil ik allemaal als input gebruiken voor andere leuke dingen die ik wil doen dit jaar (meer info als je me een berichtje stuurt!). Ik heb al een paar data voor de brainstormsessies. Er zal er 1 in Rotterdam (27 feb), 2 in Amsterdam (1 maart, 13 maart) en misschien 1 in Den Haag (15 maart/17 maart) zijn. Mocht je interesse hebben om je aan te sluiten bij 1 van deze sessies, laat ‘t me weten!

Deze foto’s met Emilie zijn gemaakt voor een samenwerking die Emilie had met Manfield. Super leuk om te zien hoe ze was begonnen en hoe ze nu steeds meer samenwerkingen heeft! Ik blijf het maar zeggen, maar ik geloof écht dat mooie foto’s een belangrijk onderdeel zijn van je blog en Instagram en dat het zeker ook invloed heeft op de samenwerkingen. Bedrijven willen natuurlijk mooie foto’s van hun producten! Dus, wil jij ook je blog laten groeien en voor mijn camera staan? Kijk dan hier voor alle informatie, mijn tarieven en mijn agenda.

Fijne woensdag! ?

Comments

Jaa, hele mooie foto’s weer! Mijn vriend begint het outfits fotograferen ook helemaal leuk te vinden, dus daar ben ik best wel blij mee, haha :)

xx Alex

Echt weer prachtige foto’s love it!

Wauw wat mooi! Ik had gereageerd onder je foto maar ik wil graag bij de brainstormsessie aanwezig zijn! (:

Yess, kan je 1 van de data? 27 feb in Rotterdam, 1 maart in Amsterdam of 13 maart in Amsterdam? Precieze tijd en locatie kan ik je daarna doorgeven.

Hele mooie foto’s weer!

Comment

CLOSE