MENU

Bloggershoot: Emilie

Emilie, Miss ConfidentialAmsterdam grachten, fotoshootAmsterdam grachten, fotoshootAmsterdam grachten, fotoshoot

M’n favoriete periode van het jaar voor fotoshoots is duidelijk weer aangebroken. Kijk maar naar dit licht.. Wat een contrast met het grauwe van de winter!

Emilie en ik zijn weer aan het shooten geweest vroeg in de ochtend. Nu het vroeg licht is spreken we steeds eerder af. Vorig jaar in de zomer hadden we wel eens om 7 uur ‘s ochtends geshoot. Nu spreken we rond een uur of 8 af. Heerlijk om om half 10 ‘s ochtends al klaar te zijn met shooten. Zo heb ik genoeg tijd voor afspraken of andere shoots in Amsterdam.

Vandaag heb ik wat me-time ingepland, namelijk een nek-, schouder- en rugmassage en even shopping time! Soms moet je even lief zijn voor jezelf ?. Daarna wel aan de slag met editen hoor! Ik probeer al een tijdje m’n Madeira-video af te ronden, maar ik ben steeds niet helemaal tevreden. Hopelijk lukt het om ‘m volgende week af te hebben.

comments

Hele toffe foto’s!

Hele mooie foto’s weer! Mooie outfit van Emilie ook^^

xx Alex

Toffe foto’s, die deuren er ook achter <3 Lekker genieten van je me-time! :D

Prachtige foto’s! Jaaa, zo’n fijn seizoen om foto’s te maken nu. Heerlijk :). Helemaal met je eens!

Wat een mooie foto’s zoals altijd! Ik heb je artikel natuurlijk even opgeslagen op Bloglovin, want hier kan ik nog wat van leren :)

Dit zijn weer zulke mooie foto’s! En wat een prachtige outfit ook van Emilie. Geniet van je lekkere verwendagje! Malou x

Wauw, supermooie foto’s weer! En heerlijk om zo vroeg al te kunnen shooten! Veel shop- en massageplezier vandaag :)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE