MENU

Bloggershoot: Emilie

Fotoshoot

April 12, 2017

Fotoshoot, Westerpark, kersenbloesemFotoshoot, Westerpark, kersenbloesemFotoshoot, Westerpark, kersenbloesemFotoshoot, Westerpark, kersenbloesemFotoshoot, Westerpark, kersenbloesem

Ooohh, dit moet wel één van m’n favoriete shoots van dit jaar tot nu toe zijn. Het is tot nu toe zo grauw weer geweest elke keer als ik met Emilie ging shooten.. Maar afgelopen keer hebben we super geluk gehad met het weer en het licht. Én de kersenbloesembomen stonden in bloei in het Westerpark. Normaal shooten we alleen in de buurt van de grachten, maar we zijn super blij dat we wat verder zijn gegaan voor deze foto’s.

Diezelfde week had ik al eerder een shoot gedaan bij bloesembomen. Die zijn weer totaal anders geworden, maar ook heel mooi. Die zal ik binnenkort nog laten zien. Jammer dat de bloesembomen maar voor zo’n korte tijd in bloei staan. Ik zou het hele jaar door wel met zo’n achtergrond willen werken!

Comments

Wat een prachtige foto’s weer en toffe outfit heeft ze aan!

Wauw! Wat heb je er prachtige foto’s van gemaakt. <3 Ik vind je achtergrond zó mooi. Zo zacht. Waardoor de persoon op de foto echt van de foto af knalt zonder dat het schreeuwerig is. Oke, misschien ben ik onduidelijk. Anyway: ik ben jaloers op deze schitterende foto's!

Die bloesem is inderdaad prachtig als achtergrond. Wat heb je er onwijs mooie foto’s van gemaakt!

Prachtige shoot! Wauuw dat jurkje! Onwijs tof!

Comment

CLOSE