MENU

Bloggershoot: Eline

Bloggershoot, by José Chan Fotograaf, Den Haag Portretfotograaf, Den Haag Portretfotograaf, Den Haag

Afgelopen tijd ben ik vaak heel last minute op zoek geweest naar bloggers en modellen die voor mijn camera wilden staan voor het opnemen van een video voor mijn YouTube. Bij mijn allereerste oproep had Eline gereageerd. Ik was super blij met haar, want ze is zó fotogeniek. We hebben eerst wat geshoot om in te komen, vervolgens ben ik m’n video gaan opnemen en daarna zijn we weer verder gaan shooten. Het was echt een super gezellige middag, en juist het spontane was extra leuk.

Ik ben de laatste tijd wel vaker last minute op zoek naar modellen, omdat ik vaak pas kort vantevoren weet wat voor video ik wil opnemen en of ik er een model voor nodig heb. En eigenlijk zoek ik dan ook altijd een fotograaf/videograaf die mij kan helpen met filmen. Het zou handig zijn als ik een oproep zou kunnen plaatsen in een groep ofzo met alle geïnteresseerden. Ik merk dat heel veel mensen mijn oproep vaak te laat zien of helemaal niet hebben gezien. Hmm.. ideeën hoe ik dit zou kunnen aanpakken?

comments

Wauw, wat een prachtige foto’s!
Ik vind haar wel iets weg hebben van Amy van O’G3NE, heel mooi!
En misschien zou je is kunnen kijken wie geïnteresseerd zijn om jou te helpen en met die mensen een fbgroep/whatsapp groep starten zodat je gelijk reactie kunt krijgen? Ik zou het iig tof vinden om je te helpen als dat nodig is en op die manier weer nieuwe ervaring op te doen:).

Hahah, ik had haar 2 minuten voor de camera en toen zei ik hetzelfde!! En ze vertelde me dat ze dat wel vaker hoort ;)
Ja goeie tip!

Je kan een whatsapp groepje aanmaken met geïnterneerden zo mist niemand je oproepje. ?

Ik help je graag als assistent/film hulpje. Als ik maar niet voor de camera hoef te staan ;-) App me en ik sta klaar!

Wat is ze ongelooflijk fotogeniek! Prachtige foto’s!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE