MENU

Blogger shoot: Reshmi

Reshmi, ph by José Chan

Reshmi_byJoseChan3

Reshmi, ph by José Chan

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze foto’s maakte van Reshmi, net in de korte periode dat het lekker warm was in april. Ik vertelde vorige week hoe je mensen op hun gemak kan stellen voor de camera, en ik merkte met Reshmi dat het echt een heel stuk soepeler ging dan de eerste keer dat we foto’s gingen maken. Het is heel fijn om te zien hoe iemand steeds meer zelfvertrouwen krijgt door het samenwerken. En het is ook gewoon super gezellig om bij te praten!

Als jullie dit lezen ben ik onderweg naar of al in Rome, mijn favoriete Europese stad! Ik was van plan om wat blog posts vooruit te plannen, maar dat is toch niet gelukt. Afgelopen dagen heb ik m’n nichtje uit Hong Kong rond geleid door Den Haag. Ook heel leuk natuurlijk. Binnenkort maak ik het goed met foto’s van m’n vakanties!

comments

Ik geniet van je werk José :0)
Echt prachtig!

Wat een gave foto’s zeg! Echt heel mooi gedaan.

Fijn om zo goed te kunnen samenwerken! Veel plezier in Rome. Liefs

Prachtige foto’s en wat een mooie meid is het ook!

Wat een prachtige foto’s weer!

Mooie foto’s weer! Veel plezier in Rome ;)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE