MENU

Blogger shoot: Reshmi

Reshmi, photo by José Chan

Reshmi, photo by José Chan

Reshmi, photo by José Chan

Reshmi, photo by José Chan

Hi, even een blogger shootje weer! Wel één van m’n favorieten. Met de foto’s van deze shoot met Reshmi ben ik super blij. Ze waren zoals je kan zien gemaakt in de warme periode van april.
Nu ben ik ook weer druk bezig met shooten. Afgelopen weekend heb ik een fashion show gefotografeerd, in de kerk voor Vaderdag een video gefilmd en gisteren heb ik ook gefilmd bij een fashion shoot. Heel gaaf allemaal, maar het levert natuurlijk heel veel edit werk op. En deze week staan ook nog een aantal shoots met bloggers op de planning en heb ik ook een vlog en video te editen. Druk dus, maar allemaal leuke dingen! Ondertussen ben ik ook m’n blog layout aan het aanpassen tot een layout die ook op de mobiel goed werkt, maar dat ben ik nog aan het uitzoeken. Eventjes geduld dus!

x Joos
comments

Echt prachtige foto’s weer! Toffe bril ook!

Prachtige foto’s en haar kin en kaak komt mij bekend voor, demi lovato? echt onwijs! mooie meid en toffe foto’s!

Dankje, haha ik zal het haar zeggen!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE