MENU

Blogger shoot: Reshmi

Fotoshoot

June 6, 2016

Reshmi-3

Yay, ik kan weer vaker bloggen nu ik afgestudeerd ben. Terug naar 3 keer per week hoop ik. Ik heb het nu zeker wat drukker met shooten en editen, dus genoeg materiaal voor m’n blog. Vorige week heb ik onder andere met 2 bloggers wat outfits gefotografeerd en deze week staat ook minstens 1 shoot op de planning. Het fotografiewerk gaat wel vóór het bloggen, dus als ik het echt heel druk heb, kom ik misschien toch minder aan het bloggen toe. Maar hierbij in ieder geval weer een blogger shoot van Reshmi. De locatie van deze shoot is echt heel mooi, de foto’s doen de locatie ook geen recht, want het is eigenlijk een heel groot gebouw met een mooie gevel en statige trap. De reflectie in de ramen op de foto’s vind ik wel weer heel gaaf. Ik wil hier dus zeker terug komen om te fotograferen, misschien met een wat wijdere lens? Wie wil model zijn? ?

Reshmi, photo by José Chan

Comments

Ik vind Den Haag ook super, maar ben er nog lang niet bekend genoeg, haha. Goed idee, lijkt me gezellig!

Leuk! Laat maar weten wanneer je komt!

Wat een super mooie foto’s weer! Ik vind de zonnebril ook wel heel gaaf en toffe locatie, ben benieuwd naar je volgende foto’s daar. Binnenkort ga ik ook die kant op, mijn vriend heeft een baan in Den Haag gekregen en zal ik daar heel veel zijn. Ik moet dan ook maar eens de stad rond om mooie plekjes voor mijn eigen fotografie te vinden. Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit, maar vind het ook wel spannend, omdat ik daar nog amper iemand ken, haha.

Dankjewel! Ohh wat spannend. Den Haag heeft heel veel mooie plekjes! We kunnen wel een keertje afspreken hoor als je wilt! :-)

Wat een prachtige foto’s weer! Ik vind de reflectie in de ramen ook zo mooi, de rest van het gebouw zal dan vast ook prachtig zijn!

Wat een prachtige foto’s! Wat leuk ook dat je uit Den Haag komt (ik – praktisch – ook). Zou zeker je model willen zijn, je nog een keer op die locatie (of waar dan ook) wil shooten!

Wauw wat een prachtplaatjes weer! Het is dat ik zelf niet echt fotogeniek ben anders had ik zeker model willen zijn bij jou!

Weer prachtige foto’s en wat staat ze er weer mooi op! Toffe outfit ook

Comment

CLOSE