MENU

Blogger shoot: Reshmi

Fotoshoot

April 20, 2016

Reshmi, by José Chan

Deze foto’s met Reshmi zijn weer een tijd geleden gemaakt. Ik heb nog één shoot klaar staan van november vorig jaar en daarna zijn al m’n foto’s weer recent. Het was veels te koud voor blote benen eigenlijk, maar voor outfitfoto’s moet je het soms over hebben, toch? Ik was in ieder geval blij dat ik een dikke jas en sjaal aan had, hahah.

Reshmi, ph by José Chan

De locatie is in Den Haag waar je veel van dit soort gebouwen hebt. Groot, statig en met mooie details. Ik weet niet of het komt doordat ik Bouwkunde (Architectuur) heb gestudeerd dat ik er extra op let, maar ik kan mooie gebouwen echt heel erg waarderen. En laat mooie gebouwen nou net goed van toepassing zijn voor outfit shoots.

Letten jullie vaak op mooie gebouwen?

x Joos

Follow

Comments

Wat een prachtige meid en hair goals hallo?! wauw

Ja, echt hè, definitely hair goals!

Ja, ik let tegenwoordig ook heel erg op mooie gebouwen. Vroeger interesseerde me dat niet zo erg, maar nu kan ik mooie gebouwen echt waarderen.
Prachtige meid is Reshmi ook trouwens. En ik wil haar haren hebben haha.

Ja, je gaat er steeds meer op letten hè! Hahah, jaa ik ben ook jaloers op haar haren!

Ohh brrrr als ik kijk naar de foto’s en lees dat het november was krijg ik al de rillingen :) Wel mooie foto’s weer!

Hahaha, jaa ‘t was super koud. Dankje!

Ik heb hier ook echt van die mooie gebouwen nodig! Mooi outfitje heeft ze ook aan.

Kom naar Den Haag! ;)

Comment

CLOSE