MENU

Blogger shoot: Reshmi

Reshmi, photo by José Chan

Deze foto’s van Reshmi zijn way back in november vorig jaar gemaakt. Ik heb nog een heleboel shoots om te laten zien, dus ik zit eraan te denken om weer 3 keer per week te posten, zodat ik een beetje de oude shoots kan inhalen en dat kan afwisselen met wat recentere shoots. Aan de andere kant is het ook wel weer fijn om te weten dat ik voorlopig nog genoeg heb om te laten zien, dus dat er geen druk is om elke week te shooten of te schrijven. Zeker nu ik het nog druk heb. Afgelopen dinsdag heb ik namelijk GROEN LICHT gekregen (YAY!) voor m’n scriptie, maar het is toch nog even bikkelen. Over een aantal weken is dan m’n eindpresentatie en verdediging!

Reshmi, ph by José Chan

Vorige week ben ik weer met Reshmi gaan shooten en die foto’s zijn ook weer gaaf geworden. Die zal ik binnenkort laten zien. Jullie moeten trouwens echt een kijkje nemen op haar blog, want niet alleen heeft ze een leuke kledingstijl, ze heeft super veel persoonlijkheid en dit zie je ook terug in haar vlotte schrijfstijl!

x Joos

Follow

Comments

Wat mooie foto’s zijn het meid

Wat een mooie stijl heeft ze inderdaad! Het zijn weer erg mooie foto’s.

Oh wat een pracht locatie ! succes met je eindpresentatie ! wat spannend zeg wauw.
Ik vind Reshmi echt onwijs prachtig zeg, wat een mooi meisje !
xx Ish

Dankjewel! Ja, ze is zeker mooi!

Wat een prachtige meid en mooie foto’s weer! Ik ben jaloers op het feit dat al jouw foto’s er altijd ‘hetzelfde’ uitzien wat betreft bewerking. Heb je daar misschien nog tips voor? Ik vind dat altijd erg lastig! Liefs!

Dankjewel! Oeh, goeie vraag, want ik doe dat niet echt bewust. Ik bewerk het altijd zoals ik het er mooi uit vind zien, maar ben niet echt bewust bezig met een bepaalde stijl. Als je het mij vraagt is het dus doen wat jij mooi vindt en je daar aan vast blijven houden. Maar ik moet zeggen dat ik het bij jouw foto’s wel consistent uit vind zien hoor, jij niet dan?

Gaaf! Vooral die linksonder is m’n favoriet.

Jaa, dat is ook mijn favoriet!

Inderdaad heel fijn om te weten als je voorlopig nog genoeg posts klaar hebt staan! Deze zijn ook weer zo mooi. Leuk die afwisseling met dichterbij en verder weg. (Viel me op ;’) )

Dankjewel! Hahah, ik wissel altijd af, maar hier valt het toevallig extra op ja!

Comment

CLOSE