MENU

Blogger shoot: The Pink Suitcase

Fotoshoot

July 4, 2016

ThePinkSuitcase, photo by José Chan

ThePinkSuitcase, photo by José Chan

ThePinkSuitcase, photo by José Chan

ThePinkSuitcase, photo by José Chan

ThePinkSuitcase, photo by José Chan

Nu het juli is ga ik een klein stapje terug doen qua shooten. Waarschijnlijk merk je er niks van op m’n blog, maar bijvoorbeeld komende week heb ik ‘maar’ 2 shoots gepland en alleen vandaag een afspraak in Utrecht ter voorbereiding van een leuke shoot. Ik ga me verder voorbereiden op familiebezoek en vakanties. Ik heb afgelopen week dan ook veel doorgewerkt voor bijv. YouTube edits zodat ik me daar geen zorgen over hoef te maken op vakantie. Tussen elke vakantie door heb ik hopelijk tijd om wat foto’s te bewerken en op m’n blog te delen.

Langzamerhand begin ik steeds meer Haagse bloggers te ontdekken en ik moet zeggen, wat is het FIJN om in m’n eigen stad te kunnen shooten! Ik weet hier veel leuke en geschikte locaties voor shoots. Of je nou strand wilt, klassieke huizen, industrieel of kleurrijk, meestal weet ik wel een plek hier in Den Haag en een bijkomend voordeel is dat hier veel minder mensen langslopen (of fietsen) dan in Amsterdam. Ik vond het dan ook super leuk om deze shoot in Den Haag te doen met The Pink Suitcase. Deze buurt had ik al lang op het oog en eindelijk is het gelukt om hier te shooten. De rozenstruiken en de deuren zijn zo mooi! Super blij met het resultaat!

Comments

Mooie foto’s, ik hou van bloemen op de achtergrond <3

Ah wat een fantastische foto’s!!

Wauw, prachtige foto’s zeg! Zo mooi!

Super mooie foto’s weer en inderdaad een prachtige locatie!

Prachtige foto’s! De bloemen maken het heel romantisch!

echt super leuk!
wat een prachtige, zomerse foto’s.
ze heeft echt een mooie glimlach.

Sprookjesachtig, heel tof Jose!

Prachtige foto’s, die omgeving is inderdaad geweldig. Heel mooi met al die roosjes :)

Gave locatie! Mooi met de bloemen op de achtergrond en de outfit vind ik ook tof.

Echt prachtige foto´s! Die bloemetjes maken de foto echt heel lief.

Wauw wat gaaf! Heel mooie sfeer zo met die bloemen.

Die rozen, prachtig zeg!

Comment

CLOSE